EcoMoto 930×122

agabaritic

Monștri pe drumurile din județul Argeș!

Monștri pe drumurile din județul Argeș!

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

În perioada 23.06.2023 – 26.06.2023 se vor desfăşura patru transporturi cu depăşiri pe traseul: Negoieşti (judeţul Prahova) – DN1A – DN1 – DN72 Găeşti – DN61 – A1 – Piteşti – DN7 – DN7C – Merişani (judeţul Argeş).

Vehiculele transportă grinzi.

Citiți și: Decizie dură privind transportul în comun! Șoferii sunt obligați

Lăţimea maximă a vehiculelor este de 2,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic.

Menţionăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

Monștri pe drumurile din județul Argeș!

Etapele de desfăşurare ale transporturilor sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculelor cu depăşiri.

Transporturile nu se vor desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

Numerele de telefon: 021/264.33.33; 021/9360

Detalii se pot obține și accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale.

Sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/cnadnr/.

Detalii, AICI – Transporturi agabaritice pe ruta Negoieşti – Merişani

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90