NOR CURIER 930X122

avion

N-o să-ţi vină să crezi ce face piteşteanca asta frumoasă!

O cheamă Andreea Liţescu, are 29 de ani şi e din Piteşti. Meseria sa este una mai puţin obişnuită pentru femei.

Citiți și: Veste importantă pentru toți clienții Wizz Air!

Conform publicaţiei Businessmagasine, piteşteanca Andreea Liţescu este singurul comandant femeie al companiei aeriene Wizz Air. A absolvit Facultatea de Inginerie Aerospaţială şi Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Andreea Liţescu a pilotat timp de trei ani elicopterele Eurocopter 120 Colibri şi Eurocopter 155 Dauphin.

Apoi a decis să urmeze conversia pe avion în cadrul RAS pe aerodromul de la Tuzla, acolo unde a zburat pe modelul Diamond 20 Katana pentru a putea avea licenţa comercială de pilot de avion. Ulterior a obţinut licenţa de pilot pe Boeing 737, având în total o experienţă de 12 ani la manşa aeronavelor.

Citiți și: Alertă cu bombă într-un avion deasupra României!

„Fiecare cursă are farmecul ei, dar abia aştept să zbor la Bergamo (lângă Milano), pentru că am ocazia să mai văd încă o dată vârful Mont Blanc, pe care am urcat acum şapte ani alături de una dintre cele mai bune prietene. Priveliştea Alpilor mă încântă mereu şi îmi aduce aminte de pasiunea mea pentru munţi!”, spune Andreea Liţescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3