EcoMoto 930×122

bloc mircea eliade

Năucitor! Tribunalul a decis în cazul blocului lui Căunei din Găvana!

Năucitor! Tribunalul a decis în cazul blocului lui Căunei din Găvana!

Citiți și: INSTITUȚIA PREFECTULUI VA CONTESTA DECIZIA TRIBUNALULUI ARGEȘ CU PRIVIRE LA BLOCUL FAMILIEI CĂUNEI

Cazul blocului soților Căunei de pe strada Mircea Eliade este departe de a fi soluționat în vreun fel, deși s-au scurs mai multe etape procesuale în instanțele din Argeș.

Astfel, după ce Tribunalul Argeș respinsese acțiunea Instituției Prefectului și pe cea a soților Stan din dosarul deschis pentru anularea autorizației de construire 657/23.08.2019, emisă de Primăria Pitești pentru blocul familiei Căunei de pe strada Mircea Eliade, dosarul a ajuns la Curtea de Apel Pitești, fiind făcut recurs în acest caz.

 

Alte detalii cât și subiectul pe larg, AICI – CE A DECIS TRIBUNALUL ÎN DOSARUL CONTROVERSATULUI BLOC DIN GĂVANA

Într-o răsturnare de situație care dădea speranțe celor care sunt nemulțumiți de proiectele imobiliare improprii, în zone cu regim diferit de înălțime decât al mastodonților care apar, Curtea de Apel a decis ca dosarul să fie retrimis spre judecată instanței de fond, adică la Tribunal.

Aici, alte detalii – Răsturnare de situație în cazul blocului soților Căunei de pe Mircea Eliade!

Care Tribunal a dat primul verdict anul acesta, și anume de respingere a acțiunii Prefecturii, care în acest dosar este reclamant, iar pârâți sunt Mariana și Gheorghe Căunei, Inspectoratul de Stat în Construcții, primarul de la acea vreme al Piteștiului – Cornel Ionică și Primăria Pitești.

Aflând de decizia Tribunalului, Instituția Prefectului a făcut recurs, deci „meciul” continuă!

La momentul în care Primăria Pitești a emis autorizația pentru construcția acestui bloc, arhitect-șef era controversatul Cătălin Ghiță. Aceasta plecând ulterior din instituția piteșteană o perioadă de timp.

Scurt istoric

Ghiță ajunge la Primăria Câmpulung, unde își pune și aici amprenta inconfundabilă, detalii – AICI:  ARHITECTUL GHIȚĂ, LA APLICAREA UNEI AMENZI RECORD, DE 50.000 DE LEI, PENTRU UN GARD

Nu stă mult și pleacă și de aici! Detalii, AICI – Primărița Lasconi a scăpat de beleaua Ghiță: Avem șansa să salvăm un oraș

Între timp, Primăria Pitești organizează concursuri pentru angajarea unui arhitect șef al orașului.

Într-un final, arhitectul Cătălin Ghiță se întoarce la Primăria Pitești, tot în urma unui concurs.

Revenind, este vorba despre acțiunea prin care Prefectura a cerut anularea actului în baza căruia a fost construit controversatul bloc de pe strada Mircea Eliade. Vecini cu noul imobil sunt soții Carmen și Cristian Stan, care sunt și intervenienți în favoarea Instituției Prefectului, iar SC PERFECT ARGBUILD SRL, intervenient în favoarea soților Căunei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90