New Profesional Consult 930 x 122

GRĂDINA ZOOLOGICĂ PITEŞTI

NICI MĂCAR „MOCA” LA ZOO! DACĂ ERAU MANELE ŞI MICI GRATIS SIGUR NU AVEAI LOC DE PARCARE! VEZI GALERIE FOTO!

Ieri argeşenii au avut acces gratuit la Grădina Zoologică din Trivale. Autorităţile au luat această decizie deoarece în fiecare an pe 9 august se sărbătoreşte Ziua Mondială a Grădinilor Zoologice şi a Parcurilor.

Citiți și: Primăria anunță: Noutate la Zoo Pitești

Cu toate acestea, argeşenii nu au fost prea interesaţi. Aceştia au venit într-un număr destul de mic comparativ cu data de 1 iunie, atunci când autoturismele stăteau parcate de la Cornul Vânătorului şi până pe drumul către Băbana pe mai bine de un kilometru şi jumătate.

Printre puţinii care au călcat pragul Grădinii Zoologice se afla şi un englez, alături de fiul său, care, din păcate, nu era prea încântat din cauza apei mult prea murdare din ţarcurile animalelor. Pentru cei care şi-ar fi dorit să ajungă ieri la Grădina Zoologică însă timpul nu le-a permis am pregătit o galerie foto cu o parte dintre animale.

Citiți și: Surpriză pentru piteșteni! Ce se întâmplă cu Grădina Zoologică

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90