930 x122 grota rece

GRĂDINA ZOOLOGICĂ PITEŞTI

Pitești. Regim special pentru animalele supuse la caniculă

Pitești. Regim special pentru animalele supuse la caniculă

Citiți și: Primăria anunță: Noutate la Zoo Pitești

În această perioadă, pentru a face față temperaturilor ridicate, animalele de la Grădina Zoologică sunt îngrijite corespunzător.

Astfel, acestea vor avea parte de un regim special de hrană, hidratare constantă și protecție împotriva căldurii.

Citiți și: Surpriză pentru piteșteni! Ce se întâmplă cu Grădina Zoologică

,,Animalele de la Zoo Pitești au regim special pe timpul caniculei!

La Grădina Zoologică Pitești, animalele sunt bine îngrijite și hrănite, în aceste zile de vară toride, ca să nu fie afectate de temperaturile ridicate.

S-au luat măsuri suplimentare pentru a asigura confortul și bunăstarea animalelor:

Pitești. Regim special pentru animalele supuse la caniculă

-alimentație adecvată îmbogățită cu fructe și legume proaspete, de sezon, pentru a le asigura aportul necesar de nutrienți și vitamine;

-hidratare constantă, adecvată pentru această perioadă, cu apă din belșug schimbată periodic în vasele de alimentare;

– protecția împotriva căldurii prin bazinele cu apă existente în fiecare amplasament și locuri de adăpost sau amenajări răcoroase pentru a le proteja de razele solare directe.

Echipa de îngrijire de la Zoo Pitești depune toate eforturile pentru a le oferi animalelor condiții optime în această perioadă caniculară.

Vă invităm să vizitați Grădina Zoologică din Pitești în orele mai răcoroase ale zilei, evitând astfel temperaturile extreme.

În plus, vă rugăm să respectați indicațiile personalului din cadrul Zoo și să evitați să hrăniți animalele cu alimente străine sau neaprobate, deoarece acestea pot fi dăunătoare pentru sănătatea lor.”, transmite municipalitatea.

Sursă foto: Facebook

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90