New Profesional Consult 930 x 122

GRĂDINA ZOOLOGICĂ PITEŞTI

Primăria anunță: Noutate la Zoo Pitești

Primăria anunță: Noutate la Zoo Pitești

Citiți și: Pitești. Surpriză la Grădina Zoologică!

Astăzi, 14 februarie 2024, a avut loc recepția noului adăpost pentru animale, amplasat în incinta Grădinii Zoologice Pitești, în zona denumită „pajiște zimbri”.

Proiectul are ca scop conservarea și protejarea habitatelor naturale și a speciilor vulnerabile, prin furnizarea de condiții optime pentru bunăstarea animalelor, transmite Primăria Pitești.

Citiți și: Pitești. Regim special pentru animalele supuse la caniculă

Primăria anunță: Noutate la Zoo Pitești

Concepută pentru a oferi un mediu sigur și confortabil animalelor în perioadele când se manifestă condiții meteo nefavorabile, clădirea este realizată în întregime din lemn, cu pereți dublu izolați cu vată minerală, fundație solidă din beton și o pardoseală de 10 cm, echipată cu o rigolă de scurgere pentru a asigura drenajul adecvat.

De asemenea, s-a construit o împrejmuire în jurul terenului, pe o lungime de 710 de metri, pentru a oferi protecție și siguranță suplimentară animalelor.

Potrivit sursei citate, investiția totală a municipalității pentru acest proiect, realizat prin Administrația Domeniului Public, a fost de 332.500 de lei, fără TVA.

Foto principal: arhivă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Mișu Fotino spune:

    Noutate la minigrădinazoologică Pitești.
    Așa este corect. Unde sunt zimbri?

  • Simona spune:

    332. 500 lei fara Tva… Pentru nici 800 m de gard si o aplecatoare. O noua performanta pentru Peticesti

  • Sorin spune:

    Exact..👍👍

  • Primaru spune:

    ieftineala…. ca mai tot ce se construiește în Pitesti

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90