930 x122 grota rece

dosar publitrans

Noi termene în dosarul Publitrans. Judecata lui Pendiuc, amânată în septembrie

Astăzi a fost un nou termen în dosarul „Publitrans”, judecat la Curtea de Apel Bucureşti şi finalizat cu o nouă amânare a cauzei.

Citiți și: Secretul primarului piteștean cu cea mai lungă „domnie”. Acum s-a aflat

„Asupra cererii de sesizare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în vederea pronunţării unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea unei chestiuni de drept, formulată de apelanta-inculpată Pendiuc Emilia şi asupra cererii privind administrarea probei prevăzute de art.131 C.proc.pen., formulată de apelantul-inculpat Văsîi Gheorghe, stabileşte pronunţarea la data de 18.05.2021.

Pe fondul cauzei, în vederea audierii apelanţilor-inculpaţi Nechita Emilian şi Pendiuc Tudor, acordă termen de judecată la data de 23.09.2021, ora 12:00, complet C2A, sala P134, pentru când părţile au termen în cunoştinţă”, este soluţia pe scurt, din şedinţa publică de astăzi, 6 mai.

Citiți și: Breaking! Tudor Pendiuc, în fața magistraților. Ce a decis instanța

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90