930×122 CUMPANA 5

tudor pendiuc

Update: Pendiuc a dat peste un pieton şi a rămas pieton! Poliţiştii i-au suspendat permisul

Astăzi, Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteștiului, a dat cu maşina peste un pieton lângă Colegiul Brătianu din Piteşti. Victima traversa regulamentar strada.

Citiți și: Exclusiv. Bombă! Pendiuc vrea achitarea, deși beneficiază de prescripție!

UPDATE ORA 15.15:

” În jurul orei 11:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin numărul de urgență 112, de către un bărbat de 66 de ani, cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier cu un pieton, în apropierea unei unităţi de învăţământ din municipiul Piteşti.

Citiți și: Lovitură în dosarul fostului primar al municipiului Pitești, Tudor Pendiuc

Până la sosirea la faţa locului a poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Piteşti, pietonul a plecat de la faţa locului, fiind identificat ulterior.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că evenimentul rutier s-a petrecut pe fondul neacordării priorităţii de trecere unui pieton, care se angajase în traversarea drumului pe marcajul pietonal, fără ca pietonul să fi suferit leziuni.

Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto a fost sancţionat cu avertisment, conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind aplicată şi sancţiunea complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Argeş.

UPDATE: Imediat după accident, pietonul a părăsit zona şi s-a făcut nevăzut. Tudor Pendiuc a sunat la 112 ca să anunţe evenimentul. Cercetările sunt în desfăşurare.

Ştirea iniţială

Fostul primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc, a fost implicat într-un eveniment rutier, astăzi, în jurul orei 11:15. Din primele date, accidentul a avut loc pe strada Armand Călinescu din municipiu, lângă Colegiul Brătianu. Un pieton ar fi fost lovit de autoturismul condus de Pendiuc.

Poliţiştii sunt la faţa locului pentru cercetări.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90