930×122 POSADA 5

dosar publitrans

Surpriză la ultimul termen din dosarul „Publitrans”, în care este judecat fostul primar Tudor Pendiuc

Surpriză în dosarul „Publitrans” care se judecă la Curtea de Apel Bucureşti.

Citiți și: Exclusiv. Bombă! Pendiuc vrea achitarea, deși beneficiază de prescripție!

După nenumărate amânări în care s-a invocat lipsa apărătorului ales, la ultimul termen din 8 februarie a.c., soluţia dată de instanţă a fost recuzarea judecătorilor.

Este vorba despre judecătorii Nicoleta Nolden şi Aurel Găitan, care au fost recuzaţi la solicitarea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citiți și: Lovitură în dosarul fostului primar al municipiului Pitești, Tudor Pendiuc

Dosarul revine la completul de apel iniţial învestit, format din judecătorii Adina-Adriana Radu şi Alin-Benone Rădiunea.

Vă reamintim, în dosarul Publitrans „îşi joacă ultima carte” oameni importanţi din Piteşti, în frunte cu fostul primar Tudor Pendiuc. Acesta a fost condamnat de instanța de fond la 8 ani de închisoare, iar Ema Pendiuc, fiica sa, la  5 ani de închisoare, cu executare în ambele cazuri.

Iată cine sunt toţi inculpaţii (foto), cu menţiunea că unul dintre ei a şi decedat între timp:

 

 

Soluţia din data de 8 februarie a.c., aşa cum apare pe site-ul Curţii de Apel Bucureşti:

„În temeiul art.67, alin.1, Cod de procedură penală, raportat la art.64, alin.1, litera f, Cod de procedură penală, admite cererea de recuzare a judecătorilor Nicoleta Nolden şi Aurel Găitan, formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie. Dispune, în respectarea principiului continuităţii, trimiterea dosarului la completul de apel iniţial învestit, compus din judecătorii Adina-Adriana Radu şi Alin-Benone Rădiunea, în vederea continuării efectuării cercetării judecătoreşti a apelurilor. În temeiul art.275, alin.3, Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 8.II.2022.
Document: Încheiere – recuzare 08.02.2022”.

Următorul termen al dosarului „Publitrans” este 22 februarie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

 • Ionescu spune:

  Așa e în Românica, ăla de fură o pâine stă la pârnaie cu anii, ăla care fură milioane de euro e bine mersi… Țară de ultra că..t!!!

 • Gica spune:

  Super tare! Ce justiție imparțiala chiar ca nu mai fura nimeni în Romania.
  Trăiască justiția romana.
  Lansez un pariu! Cu ori e pun 100E ca nimeni nu pățește nimic
  Se baga cineva. Promit sa donez câștigul. Țin pariul cu oricte persoane vor.

570 X 90 POSADA 3