NOR CURIER 930X122

dacia

Noutate de la Dacia! Surpriză la lansare!

Noutate de la Dacia! Surpriză la lansare!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Dacia Spring își continuă extinderea pe piețele europene, odată cu lansarea versiunii cu volan pe partea dreaptă.

Reprezentanții din Marea Britanie ai Dacia au anunțat oficial că modelul Spring va fi lansat anul viitor pe această piață, „într-o versiune complet nouă”.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Pentru presa din această țară, vestea a fost o surpriză, având în vedere că, în momentul lansării inițiale a modelului Spring, informațiile oficiale arătau că Spring nu va traversa Canalul Mânecii.

Dacia a anunțat că va lansa „o versiune complet nouă, cu îmbunătățiri semnificative în design și echipamente”, odată cu lansarea acestui model pe piața din Marea Britanie, confirmată pentru 2024.

Noutate de la Dacia! Surpriză la lansare!

Momentul coincide cu mult așteptatul face-lift, anunțat cu mult timp în urmă de reprezentanții mărcii și care va aduce atât unele modificări în exteriorul mașinii, cât și o serie de echipamente noi și redesign al habitaclului.

„Suntem încântați că Dacia Spring va veni în Marea Britanie în 2024.

Va merita cu siguranță așteptarea!

Va umple pur și simplu un gol de pe piața mașinilor electrice din Marea Britanie pentru un vehicul electric de calitate, extrem de practic, care nu va sparge banca și care face ca deținerea de vehicule electrice să fie mai realistă ca niciodată” a declarat Luke Broad, șeful Dacia din Marea Britanie.

Detalii, AICI

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3