930×122 CAPRA 5

asigurare locuințe

Nu ai asigurare pentru casă? Trebuie să citești asta

Decizie importantă privind asigurările pentru locuințe!
Începând din noiembrie, dată la care vor intra în vigoare o serie de modificări aduse legii privind asigurarea locuințelor împotriva dezastrelor.

Decizie importantă privind asigurările pentru locuințe!

Conform noilor prevederi, asigurarea obligatorie (PAD) va putea fi emisă pentru perioade mai mari de 12 luni.
Prin urmare, locuințele vor putea fi asigurate pe perioade mai lungi de timp, fără a mai fi nevoie ca polița să fie reînnoită anual, așa cum se întâmplă în momentul de față.
Singura limitare impusă de lege este aceea ca perioadele pentru care se încheie contracte de asigurare mai lungi de un an să fie multiplu de 12 luni.
Pe lângă „elasticitatea” nou-introdusă la termenele de valabilitate ale contractelor de asigurare, actul normativ va aduce o serie de alte schimbări:
– exprimarea primelor și despăgubirilor în lei, în loc de euro,
– creșterea cu 30% a primelor de asigurare și posibilitatea de a asigura facultativ clădirile încadrate la clasa I de risc seismic.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ionut spune:

    Eu am asigurare la casa si nu regret. Un prieten care are o casa imensa si-a facut recent si raspunsul m-a lasat masca sa aflu cat il costa pe el asigurarea. Initial am crezit ca glumeste si ca rade de mine dar dupa mi-a aratat ca a facut un credit la creditenebancare.ro sa isi permita asigurarea.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3