New Profesional Consult 930 x 122

construcţie

O construcție fără autorizație, coșmarul unui localnic din Moșoaia. „Este un real pericol!”

Marcel Chiță, proprietarul unei locuințe situate în comuna Moșoaia (sat Smeura) și-a reclamat vecinul pentru că acesta și-a construit o anexă fără autorizație, improvizată și care, spune autorul sesizării, generează disconfort și pericol.

Citiți și: Ireal! Și-a construit o vilă pe un bloc cu opt etaje!

„Au fost inițial activități specifice unui atelier auto, nu se respectau orele de liniște și distanța corespunzătoare față de casa mea […]. Au construit o baracă de lemn, pe care au transformat-o în atelier auto și lăcătușerie”, se arată în una din numeroasele sesizări transmise către Primăria Moșoaia.

 

Citiți și: Cum poți construi pe terenul altei persoane?

 

La fața locului au venit și reprezentanți ai ISU Argeș care au efectuat verificări.

„Este vorba despre un garaj cu pereți din PFL – construcție provizorie, dotată cu stingător și în care sunt depozitate diverse scule. Din cele constatate și din informațiile primite de la Primăria Moșoaia, nu este constituită societate comercială, iar construcția garajului nu se supune avizării / autorizării în domeniul securității la incendiu”, se arată în raportul ISU Argeș după efectuarea unei inspecții la locul cu pricina.

În data de 25 ianuarie a.c., Primăria Moșoaia a anunțat că a fost aplicată o amendă contravențională în valoare de 1.000 lei, pentru ridicarea anexei fără autorizație de construire. Potrivit autorităților locale, contravenientul a achitat amenda (FOTO).

 

 

Problemele reclamantului Chiță nu s-au terminat însă aici. Recent, spune că vecinul a mai încropit ceva. „A mai construit un fel de gard (paravan) cu o lungime de 25 de metri, înălțime 3-4 metri, chiar 5 metri, din uluci. Vă rog să interveniți ca vecinii mei să renunțe la acel paravan care este și periculos în caz de furtună”, se precizează în noua sesizare către primărie.

Marcel Chiță: „De 3 săptămâni, asta este priveliștea de care mă bucur în fiecare zi! De aceea am făcut și ultima sesizare la Primărie”

 

 

„Pe mine mă interesează de ce nu îl pune pe vecin să demoleze acel gard improvizat! Dacă ar avea vreo autorizație și cei de la urbanism au aprobat așa ceva, ar fi ridicol. De aceea, nu înțeleg de ce nu i se pune în vedere demolarea acelui paravan oribil„, ne-a scris Marcel Chiță.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90