930×122 CUMPANA 5

domeniul public

O Honda zace abandonată într-o parcare din Pitești

O Honda zace abandonată într-o parcare din Pitești.

Citiți și: Un autobuz SETRA zace abandonat pe o stradă din Pitești

Polițiștii locali au de ceva vreme în vedere un autoturism marca Honda care zace de luni de zile abandonată într-o parcare publică din Pitești.

Oamenii legii au întocmit un proces verbal de constatare, însă fără rezultat. Acum, proprietarul este somat să-și mute autoturismul de pe domeniul public.

Citiți și: ADIO RABLE ABANDONATE PE DOMENIUL PUBLIC

Vehiculul, cu numărul de înmatriculare FL 54 ULO (număr străin),  este abandonat pe strada Mărășești. Conform procedurii legale, au fost întocmite somații care au fost afișate sub ștergătorul sau pe caroseria autovehiculului presupus a fi fără stăpân.

Fiind necesară eliberarea domeniului public, la împlinirea termenului dat prin somații, vehiculul va fi ridicat, transportat și depozitat în spațiul special destinat depozitării vehiculelor fără stăpân.

În situația în care vehiculul nu va fi revendicat de proprietar sau de deținătorul legal în termenul prevăzut de lege, acesta va trece în proprietatea Municipiului Pitești și va fi valorificat în condițiile legii.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliţiei Locale Piteşti, bld. Eroilor nr.30, tel. 0248.210.230 sau e-mail la adresa [email protected]

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

570×90 MAIA