Donaris 930 x 122

domeniul public

O Honda zace abandonată într-o parcare din Pitești

O Honda zace abandonată într-o parcare din Pitești.

Citiți și: Pitești: Mașină abandonată, ruginită și incendiată, ridicată de pe domeniul public

Polițiștii locali au de ceva vreme în vedere un autoturism marca Honda care zace de luni de zile abandonată într-o parcare publică din Pitești.

Oamenii legii au întocmit un proces verbal de constatare, însă fără rezultat. Acum, proprietarul este somat să-și mute autoturismul de pe domeniul public.

Citiți și: PRIMARUL CORNEL IONICĂ: „DOMENIUL PUBLIC AL PITEȘTIULUI VA FI DEZINFECTAT”

Vehiculul, cu numărul de înmatriculare FL 54 ULO (număr străin),  este abandonat pe strada Mărășești. Conform procedurii legale, au fost întocmite somații care au fost afișate sub ștergătorul sau pe caroseria autovehiculului presupus a fi fără stăpân.

Fiind necesară eliberarea domeniului public, la împlinirea termenului dat prin somații, vehiculul va fi ridicat, transportat și depozitat în spațiul special destinat depozitării vehiculelor fără stăpân.

În situația în care vehiculul nu va fi revendicat de proprietar sau de deținătorul legal în termenul prevăzut de lege, acesta va trece în proprietatea Municipiului Pitești și va fi valorificat în condițiile legii.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliţiei Locale Piteşti, bld. Eroilor nr.30, tel. 0248.210.230 sau e-mail la adresa [email protected]

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441