930 x122 grota rece

domeniul public

O Honda zace abandonată într-o parcare din Pitești

O Honda zace abandonată într-o parcare din Pitești.

Citiți și: Pitești. Prins în flagrant în timp ce vandaliza centrul orașului

Polițiștii locali au de ceva vreme în vedere un autoturism marca Honda care zace de luni de zile abandonată într-o parcare publică din Pitești.

Oamenii legii au întocmit un proces verbal de constatare, însă fără rezultat. Acum, proprietarul este somat să-și mute autoturismul de pe domeniul public.

Citiți și: Faptele banale care se sancționează cu amendă de până la 1500 de lei

Vehiculul, cu numărul de înmatriculare FL 54 ULO (număr străin),  este abandonat pe strada Mărășești. Conform procedurii legale, au fost întocmite somații care au fost afișate sub ștergătorul sau pe caroseria autovehiculului presupus a fi fără stăpân.

Fiind necesară eliberarea domeniului public, la împlinirea termenului dat prin somații, vehiculul va fi ridicat, transportat și depozitat în spațiul special destinat depozitării vehiculelor fără stăpân.

În situația în care vehiculul nu va fi revendicat de proprietar sau de deținătorul legal în termenul prevăzut de lege, acesta va trece în proprietatea Municipiului Pitești și va fi valorificat în condițiile legii.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliţiei Locale Piteşti, bld. Eroilor nr.30, tel. 0248.210.230 sau e-mail la adresa politialocalapitesti@yahoo.com

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3