Donaris 930 x 122

domeniul public

Zona 0 din Pitești: mesaje scârboase, cuvinte injurioase și desene obscene

Zona centrală a municipiului Pitești s-a umplut de mesaje scârboase, de cuvinte injurioase și de desene obsecene.

Citiți și: Pitești. Prins în flagrant în timp ce vandaliza centrul orașului

Vorbim despre „kilometrul zero” al Piteștiului.

 

Citiți și: Pitești. Ireal! Primarul Gentea a fost amenințat la telefon

 

Asemenea „înscrisuri” pot fi zărite peste tot: pe pereții blocurilor de locuințe, pe pereții centralelor termice, la ghenele de gunoi, în pasaje, ba chiar și pe chioșcurile de ziare.

„Tabloul” are o întindere considerabilă, de la blocul Mobilux până dincolo de complexul comercial Trivale. Sunt semnale că și în cartiere se întâmplă la fel.

 

 

Să ne înțelegem: nu este vorba despre grafitti, o artă care face ca locuri precum Pasajul Podul Viilor ori zidul de sprijin de la semnul giratoriu dintre străzile Smeurei și Nicolae Dobrin să arate mai vii, mai colorate. Nu! Este vorba despre mesajele unor oameni certați cu bunul simț. Deși multe locuri sunt publice, acestea nu sunt curățate de mizeriile produse de unele minți bolnave. E oare Piteștiul un sat fără câini? Căci turbați vedem că avem destui!

Nu mai devreme de acum câteva zile, polițiștii locali din oraș au prins un asemenea individ care mâzgălea cu spray diferite mesaje pe diferite clădiri.  Nu știm dacă el este și autorul exemplelor noastre, dar sperăm că amenda încasată de el îi va descuraja pe cei care confundă arta cu debandada. 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3