NOR CURIER 930X122

demolate

PITEȘTI: TOATE GARAJELE DE PE DOMENIUL PUBLIC VOR FI DEMOLATE

Pitești: Toate garajele de pe domeniul public vor fi demolate. Contractele de închiriere a domeniului public pentru garajele construite de piteșteni de-a lungul timpului nu vor mai fi prelungite, a hotărât comisia de circulație a municipiului.

Citiți și: Pitești. Prins în flagrant în timp ce vandaliza centrul orașului

Pe cale de consecință, luna viitoare în Pitești ar urma să înceapă demolarea tuturor garajelor închiriate pe domeniul public.

În locul lor vor fi amenajate parcări publice sau de reședință, cel puțin aceasta este intenția municipalității.

Citiți și: Dispariții din Piața Vasile Milea!

Potrivit Primăriei, în Pitești există peste 150 de garaje construite pe domeniul public.

Amintim tarifele percepute de municipalitate în acest an pentru închirierea domeniului public pentru astfel de garaje:

-tarif general și pentru persoanele care au maşini cu o vechime egală sau mai mare de 10 ani, calculată începând cu anul fabricației, aflate în stare de funcționare, cu excepția celor de colecție și de patrimoniu, indiferent de veniturile realizate – 5 lei mp pe lună (fără TVA);

-tarif pentru pensionarii titulari de contract cu venituri de 600 de lei pe lună sau mai mici (se aplică și în cazul persoanelor aflate în șomaj) – 3 lei mp pe lună (fără TVA)

-tarif pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat şi cu handicap locomotor – 0 lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3