Donaris 930 x 122

garaje

Video – Peste alte 25 de garaje din Trivale urmează să fie demolate

Peste alte 25 de garaje construite ilegal sunt încă ”în picioare” în cartierul piteștean Trivale, pe Strada Profesor Nicolae Bănescu.

Citiți și: Pitești. De mâine se dărâmă tot! Nu vor mai exista în oraș

 

Se întâmplă acest lucru, deoarece acestea nu aparțin Primăriei municipiului Pitești, ci Primăriei comunei Moșoaia.

Citiți și: PITEȘTI: TOATE GARAJELE DE PE DOMENIUL PUBLIC VOR FI DEMOLATE

De aceea, aici, nu s-a putut interveni în urmă cu două săptămâni, atunci când Primăria municipiului Pitești a acționat în zonă, pentru demolarea a 12 garaje improvizate. Detalii, AICI: Video – Garajele din Trivale au fost demolate. 

Și proprietarii acestor garaje au fost somați de către Primăria comunei Moșoaia să elibereze domeniul public până la data de 1 octombrie, anul în curs. În caz contrar, garajele neridicate până la termenul limită, vor fi demolate de către primărie.

În cazul celor 12 garaje, proprietarii nu au așteptat intervenția municipalității și le-au demolat singuri, inițiativă care a fost lăudată de către primarul Cristian Gentea.

De asemenea, edilul a aplaudat și demersul prompt și rapid al primarului comunei Moșoaia, Necula Ion care, imediat după intervenția Primăriei Pitești pe Strada Profesor Nicolae Bănescu, a notificat proprietarii să demoleze construcțiile ridicate ilegal și să elibereze domeniul public.

„Ne bucurăm că exemplul de la Pitești a fost preluat!

N-au trecut decât câteva ore de când utilajele lucrează pentru noua parcare din strada Bănescu și Primăria Moșoaia a notificat proprietarii garajelor de pe strada perpendiculară pe Bănescu, să-și dezafecteze construcțiile!

Îl felicit pe colegul din Moșoaia, astfel, în cartierul Trivale vom avea cetățeni mulțumiți că trăiesc într-o zonă civilizată!”, a scris Cristian Gentea, pe pagina oficială de Facebook.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Dan Dimitriu spune:

    Felicitari! Era si timpul ca aceste constructii inestetice si ilegale sa dispara de pe domeniul public. Mai mult, eu as fi fost pentru sanctionarea celor care au ridicat maghernitele, daca nu au avut nicio autorizatie.

  • Avocat spune:

    Va recomand sa ștergeți acest articol, sa publicați o erata pt ca acele garaje sunt LEGALE. sunt proprietăți private cu titlu de proprietate și autorizație de construcție, iar primăria Moșoaia cunoaște acest lucru. Publicarea acestor știri false este ilegala.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90