930×122 CAPRA 5

chirie

garaje

EXCLUSIV! IATĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ACEST AN CU CHIRIA PENTRU GARAJE!

Autorităţile locale din Piteşti au luat o decizie importantă privind valoarea chiriei percepută în anul 2014 pentru garajele de pe domeniul public al municipiului.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului a propus Primăriei, iar aceasta din urmă a acceptat, ca valoarea chiriei pentru garajele situate pe domeniul public să rămână la acelaşi nivel ca în anul 2013.

Câteva sute de piteşteni vor beneficia de această decizie. Astfel, tariful general va fi de 5 lei pe mp pe lună, fără TVA, iar pentru persoanele care deţin maşini mai vechi de 10 ani chiria va fi de doar 2 lei pe mp pe lună, de asemenea fără TVA.

Citiți și: Cerere nemaivăzută! Ce pățește un piteștean, în Prundu

Pensionarii cu venituri de 600 de lei pe lună sau mai mici vor plăti 3 lei pe mp lunar, iar persoanele cu handicap locomotor şi cele cu handicap grav vor achita doar 1 leu pe mp pe lună. Cei care beneficiază de reduceri faţă de tariful general trebuie să facă dovada calităţii de pensionar, de persoană cu handicap, de posesor de maşini mai vechi etc, după caz. Şomerii vor plăti o chirie de 3 lei pe mp pe lună.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3