New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

O nouă investiție importantă la Budeasa

O nouă investiție importantă la Budeasa

Citiți și: Pitești. Ce se va întâmpla pe strada ,,bogătașilor”! S-a decis!

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat 41 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 530.784.947,50 de lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea și extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare, precum și modernizarea unor poduri, podețe și piste de biciclete.

Citiți și: Pitești. Investiție de aproximativ 300.000 € într-un cartier din oraș

Printre contractele semnate se numără și unul care vizează o investiție importantă din comuna argeșeană Budeasa, investiție promovată de către primarul Mihai Rachieru.

Este vorba despre consolidarea seismică și renovarea energetică moderată a clădirii Școlii Gimnaziale Calotești, corp B, din satul sat Calotești.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache