New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

O parte dintr-o Autostradă, finalizată! Veți fi uimiți despre ce drum e vorba

O parte dintr-o Autostradă, finalizată! Veți fi uimiți despre ce drum e vorba

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

Lotul 2 Sud (16,3 km) din Autostrada Bucureștiului (A0) va fi gata la sfârșitul acestui an și se va putea circula pe secțiunea cuprinsă între DN5 și DN6 (10 km), a transmis ieri secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu.

Potrivit economica.net, lotul 2 Sud al Autostrăzii Bucureștiului (A0) are o lungime de 16,3 km, cuprinsă între localitățile Jilava și Bragadiru.

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

Ministrul de Transporturi transmite faptul că această secțiune de autostradă va fi finalizată până la sfârșitul anului și se va putea circula între DN5 și DN6, la nivel de autostradă, fără a se mai tranzita actuala Centură a Capitalei.

O parte dintr-o Autostradă, finalizată! Veți fi uimiți despre ce drum e vorba

Autostrada de Centură București A0 va avea o lungime totală de 101 km și este parte a unui uriaș proiect european de infrastructură rutieră numit Coridorul 4 pan-european, care traversează România de la Vest la Est, pe direcția Nădlac – Arad – Timișoara – Lugoj – Deva – Sibiu – Pitești – București – Constanța, mai notează sursa citată.

Detalii, AICI.

Sursă foto: Descriptiv/infrapress.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3