930 x122 grota rece

accident

OPT ARGEŞENI, LOVIŢI DE TREN! ŞASE SUNT COPII!

Opt persoane, dintre care şase copii, au fost rănite astăzi în Argeş, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Accidentul s-a produs la o trecere de cale ferată de pe un drum comunal, la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare.

Conform Poliţiei, la volanul unei maşini care se îndrepta dinspre localitatea Ţiţeşti spre DN 73 C se afla un bărbat de 34 de ani care nu a oprit la trecerea de cale ferată, autoturismul fiind lovit de un tren de persoane care circula de la Piteşti către Câmpulung.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

În urma impactului, au fost răniţi şase copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani aflaţi în maşină, precum şi şoferul şi un alt pasager.

Toţi cei opt răniţi au fost preluaţi de ambulanţe, copiii fiind duşi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, iar adulţii la Spitalul Judeţean. Din primele evaluări rezultă că niciunul din cei opt răniţi nu este în stare foarte gravă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90