Donaris 930 x 122

pacienți post-covid

Pacienți post-covid de la Județeanul din Pitești, transferați la Spitalul Mioveni

În Argeș, un numărul mare al pacienților post-covid au în continuare nevoie de asistență medicală, respectiv oxigen.

Citiți și: Obligație nouă pentru bănci! Se întâmplă cu una dintre cele mai efectuate operațiuni

Din acest motiv, s-a hotărât ca acești pacienți, internați la Spitalul de Urgență Pitești să fie transferați la Spitalul Orășenesc Mioveni. S-a luat această decizie în primul rând pentru eliberarea paturilor.

Prefectul de Argeș, Radu Perianu a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

Citiți și: Urs ucigaș din Italia, transferat în România

În urma apariției în spațiul public a unor informații legate de situația spitalelor din Argeș, vă transmitem următoarele precizări:

În cursul zilei de joi, imediat ce am fost informat despre numărul mare al pacienților post-covid ce au în continuare nevoie de asistență medicală, am luat legătura cu reprezentanții unităților spitalicești.

Cu sprijinul primarului Ion Georgescu și al conducerii Spitalului Orășenesc Mioveni, prin doctorul Mircea Stoian și doctorul Alexandru Iacobescu, situația a fost deblocată, la acel moment.

S-a decis ca pacienții să fie transferați de la Spitalul de Urgență Pitești la cel din Mioveni. Este vorba despre persoane ce au trecut prin boală, au teste negative, dar, în continuare necesită oxigen.

Spitalul Orășenesc Mioveni va primi pacienți post-covid de la Spitalul de Urgență Pitești. Este o soluție de eliberare a unor paturi unde pot fi acum tratați pacienți pozitivi, dar de a le asigura asistență medicală și celor negativi. 

Numărul de paturi se poate modifica de la o oră la alta. Vreau să transmit că orice soluție am găsit pe termen scurt, există o singură soluție pe termen lung, vaccinarea.”, a transmis prefectul de Argeș.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3