930×122 CAPRA 5

Antrenorul Bogdan Visan

Exclusiv. Pleacă Vișan de la FC Argeș? Ce transmite acesta

Exclusiv. Pleacă Vișan de la FC Argeș? Ce transmite acesta

Citiți și: Obligație nouă pentru bănci! Se întâmplă cu una dintre cele mai efectuate operațiuni

În ultima vreme au început să circule zvonuri care ar clătina din temelii Centrul de Copii și Juniori al FC Argeș.

Citește și: Banii pe care îi așteaptă toți copiii de la ,,Aripi”

Citiți și: Cerem public DEMISIILE lui Vișan și Lăcustă, antrenori la copiii lui FC Argeș

S-ar fi vehiculat că Bogdan Vișan, antrenorul coordonator al juniorilor de la FC Argeș s-ar fi transferat la Marcea Sport, părăsind, astfel, clubul sportiv piteștean.

Bogdan Vișan este la conducerea Centrului de Copii și Juniori din vara anului 2022.

Pentru a verifica veridicitatea informațiilor care se tot perindă de ceva vreme, ePitești a luat legătura cu Vișan.

Acesta ne-a declarat chiar el însuși dacă a părăsit sau nu clubul de juniori.

Citește și: Bugetul Piteștiului mai mare cu 23 milioane €

 ,,Nu contest, am avut câteva oferte…”

Bogdan Vișan declară, în exclusivitate, pentru publicația noastră, că zvonurile legate de plecarea lui de la FC Argeș Juniori sunt false.

Exclusiv. Pleacă Vișan de la FC Argeș? Ce transmite acesta

,,Nu! Am avut câteva oferte, dar nu le-am dat curs, am spus <nu!> (…).

Nu numai din partea altor cluburi de fotbal (n.r. oferte), au fost și de la alte instituții, dar nu se pune problema.” precizează antrenorul Centrului de Copii și Juniori al FC Argeș

,,De aici nu plec decât dacă sunt dat afară!”

De asemenea, antrenorul mărturisește că FC Argeș este clubul lui de suflet și nu intenționează să-l părăsească:

,,Atâta timp cât sunt la FC Argeș…. este clubul meu de suflet și de aici nu plec decât dacă sunt dat afară!”

Zvonurile i-au trecut și lui Vișan pe la urechi

Bogdan Vișan ne-a informat că a auzit și el zvonurile și că a fost contactat, în repetate rânduri, de mai mulți suporteri.

,,Nu știu de unde au apărut (n.r. zvonurile), că mi-au mai dat mesaj niște suporteri să mă întrebe ceva legat de treaba asta (…)

Nu! (n.r. nu este adevărat!) Eu în acest moment sunt la un turneu cu copiii de la clubul FC Argeș.

Peste două săptămâni o să vin iar la un turneu, tot cu copiii de la FC Argeș”, conchide, pentru ePitești, antrenorul coordonator al juniorilor de la FC Argeș.

Așadar, potrivit declarațiilor lui Vișan, zvonurile sunt nefondate, iar el ocupă în continuare funcția de antrenor coordonator al Centrul de Copii și Juniori al FC Argeș.

Citește și: Moșteanu candidează pentru Primărie

Mai mult, chiar dacă au fost oferte, antrenorul a subliniat că nu va pleca de la FC Argeș, ,,clubul lui de suflet”.

Foto: Arhivă ePitești.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

10 comentarii

  • Ionut spune:

    Normal ca nu pleacă unde mai găsește salariu de 8000 lei pe lună plus meditații copii la fotbal 60 lei plus …de la turnee … de la teren de la Foita ca el e la Fc. A și se antrenează la Foita. A … părinții cu niște turme de 4+1 și 6+1 care nu au nici o relevanță. Să ții un copil la Vișan te … pe an lejer. Să îl vedem la 11-11 pe Vișan ca nu poate să lege două cuvinte saracu. Păcălește niște părinți care nu se pricep la fotbal care cred ca o să ajungă copii fotbaliști și vor câștiga bani mulți. Pune-ți copii să învețe carte ca nu au șanse să ajungă fotbaliști nici 1% cu antrenori ca Vișan și cu ce antrenori sunt la Fc. A.

  • Marius spune:

    Unde e mai bine ca la Fc. A. Salarii mari performante putine. Cum sa ajungi șef de centru la un club așa mare fără să ai un trecut ca fotbalist,nu mai vb ca antrenor. Vișan săraca a antrenat niște copii de 7-8 ani nici măcar nu știe ce înseamnă să joci 11-11. De vină sunt idiotii de părinți care sunt păcăliți cu niște turnee prin toate satele cu echipe fără valoare.

  • Tudose spune:

    Zice Visan ” am avut câteva oferte ” . Poate de la kaufland , lidl sau brico fiindcă din alta parte e imposibil. P.S. câinele nu pleacă de la măcelărie.

  • Dan spune:

    Dacă și Vișan a avut oferte vai de fotbalul Argeșean. Oferta de la Foita,Marcea sau Coman. Clubul tău de suflet. Tu nu ai jucat 1min la Fc. A. Și junioratul l-ai făcut la Aripi noroc cu tatăl tău ca a plătit peste tot să ajungi și tu pe la Liga3. Vișan este un antrenor de copii până la maxim 13 ani.Cum să pui asemenea om Șef de centru chiar nu mai aveți bun simț,totul este politic. Face 30 de turnee pe an cu niște copii de 7-8 ani. Părinții nu mai știu pe unde să se împrumute de bani ca să țină copii la acest individ care nu știe decât să îi toace de bani mințindu-i ca ajung fotbaliști. Oricum în vară o să dispară ca nu mai are contract. Dacă vine conducere bună e primul plecat. Drum bun

  • Marian spune:

    Chiar vă bateți joc de clubul ăsta cu Vișan șef de centru nu vă e rușine. Fc.A a avut antrenori la copii cu sute de meciuri în liga1 Liga Campionilor și echipa națională(Bărbulescu,Moiceanu,Radu,Eduard,Cristian ) și șef de centru Leonte și Mihai Ianovski. Acum avem Antrenori care nici măcar nu au jucat fotbal Vișan 0 meciuri liga1. Ariciu (baschetbalist) Rata 0 meciuri. Șerban 0 meciuri. Malusanu liga2 câteva meciuri singurul care are ce căuta la Fc.A. Chiar am devenit o țară de oameni bolnavi și vrem să distrugem tot.

  • Oktavijan spune:

    dnul Visan scoate din academie numai performerii..succes dnu profesor.

  • Saraolu Constantin spune:

    Avem nume reale?
    Nu vedeți că se pune presiune pe copii ca să aducă rezultate iar când cresc se lasă sau nu dau rezultate?

  • Cezar spune:

    pai nu știe el de unde se face mălaiul gris, ce …!?

    Oare la …e mai bine sau mai rău?

  • Alex spune:

    Așa se întâmplă când conduce politicul din banii prostiilor, nu te uiți pe cine angajezi și ce salariu îi dai. Când ești la Privat trebuie să ai ceva în spate o carieră te interesezi de familie de performanțe de multe lucruri. Acest personaj a ajuns și el să creadă ca e antrenor bun ca de e înconjur numai de părinți …și …. ca așa s-a format societatea. Când te înconjori numărul de incompetenți crezi și tu ca ești deștept și bun. În primul rând un șef de centru nu trebuie să aibă grupă de copii el trebuie doar să urmărească celelalte grupe și să facă o analiză. Rușine pt un club așa mare să aibă asemenea antrenori

  • Alin spune:

    Ca sa fi un bun antrenor sau sef la Centrul de copii si juniori nu trebuie obligatoriu sa fi jucat la liga 1 sau echipa nationala, trebuie, dupa parerea mea, sa ai o buna pregatire profesionala si trebiue sa fii judecat dupa rezultatele muncii, ca antrenor dupa copiii” pe care ii scoti” si ca sef de Centru dupa rezultatele echipelor din centru si implicit a jucatorilor promovati la prima echipa.
    Altfel, sa judecam antrenorii de la Centrul de copii dupa cate meciuri au jucat in prima liga pare ca ori nu cunoastem deloc fenomenul, ori sunt niste rautati sau mai grav sunt niste interese la mijloc ca sa ii denigram.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90