EcoMoto 930×122

Aripi

Banii pe care îi așteaptă toți copiii de la ,,Aripi”! Aici se formează viitorii fotbaliști!

Banii pe care îi așteaptă toți copiii de la ,,Aripi”! Aici se formează viitorii fotbaliști!

Citiți și: Primarul a decis cu privire la Dobrin!

Investiția mult așteptată ce vizează modernizarea terenului sintetic de fotbal ,,Aripi” de la Liceul cu Program Sportiv Viitorul din Pitești ,,face pași” și se apropie de realizare.

În proiectul de hotărâre inițiat de primarul Cristian Gentea privind aprobarea bugetului municipal pe anul 2024, este precizată și finanțarea investiției ce presupune ,,Reabilitare teren sintetic de fotbal (Aripi) Liceul cu Program Sportiv <Viitorul> Pitești”.

Citiți și: Investiții importante pentru învățământul din Pitești

Informații despre bugetul municipal pe anul 2024, AICI: – Peste 172 milioane €! Bugetul Piteștiului mai mare cu 23 milioane € – 

Astfel, potrivit proiectului de hotărâre menționat, municipalitatea va aloca suma de 700.000 lei pentru realizarea lucrărilor.

Reamintim că ePitești a urmărit, de-a lungul timpului și îndeaproape, subiectul și a realizat un material, în exclusivitate, despre supunerea la vot a proiectului de hotărâre ce viza aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenție la terenul ,,Aripi”.

Banii pe care îi așteaptă toți copiii de la ,,Aripi”! Aici se formează viitorii fotbaliști!

Proiectul a fost votat de consilierii locali în ședința ordinară din 31 august 2023.

Conform proiectului din vara anului 2023, Devizul estimativ aproxima lucrările la suma de 813.547 de lei, inclusiv TVA.

O parte din lucrările de modernizare presupun montarea unui nou gazon artificial și iluminarea terenului cu sistem LED montat pe șase stâlpi.

De asemenea, terenul va fi, de asemenea împrejmuit, iar scurgerea apelor se va realiza prin drenajele existente.

Amănunte, AICI: – Pitești. E gata! Terenul sintetic de la Aripi se reface – 

Decizia de a reface terenul ,,Aripi” a venit în urma unei vizite fulger la fața locului, în luna mai a anului 2023, a primarului Cristian Gentea.

Edilul a mers atunci la fața locului pentru a vedea cum se prezintă terenul.

Așa arăta terenul la vremea respectivă:

 

După evaluarea situației, edilul a promis, la acea vreme, că acest teren va fi transformat tot într-un teren sintetic, promisiune ce pare să prindă contur.

Amănunte, AICI: – Vizită FULGER și decizia MOMENTULUI! Se refac terenurile de la ,,Aripi” Pitești – 

Terenul ,,Aripi”, care a fost cea mai bună pepinieră a fotbalului românesc ar urma să servească, după finalizarea lucrărilor, la antrenare în condiții optime de care depinde performanța tinerilor sportivi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3