New Profesional Consult 930 x 122

gata cu fondul clasei

PĂRINȚII SE REVOLTĂ: ”GATA CU FONDUL CLASEI!”

Părinții se revoltă: ”Gata cu fondul clasei!”. Peste mai puțin de două săptămâni va debuta anul școlar 2018-2019. Cu câteva zile înainte ca elevii din întreaga țară să se întoarcă în bănci, în spațiul public este reactivată o mai veche campanie inițiată de mai mulți părinți.

Citiți și: Decizie majoră în școli! Nu va fi nevoie de acordul părinților

Inițiativa, intitulată ”Gata cu fondul clasei!”, reclamă că ”nu părinții trebuie să renoveze și să doteze școlile, ci Primăria!”.

Campania, inițiată încă din anul 2016 (foto), revine în actualitate, fiind din nou susținută pe rețelele de socializare.

Citiți și: Premieră în România! Telefoanele, interzise în școli

Potrivit informațiilor noastre, campania ar urma să se desfășoare și în județul Argeș undeva în luna septembrie 2018, după începerea noului an școlar. Rămâne de văzut sub ce formă se va materializa în Argeș această campanie.

Conform Constituției, în România „învăţământul de stat este gratuit”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3