gata cu fondul clasei

PĂRINȚII SE REVOLTĂ: ”GATA CU FONDUL CLASEI!”

Părinții se revoltă: ”Gata cu fondul clasei!”. Peste mai puțin de două săptămâni va debuta anul școlar 2018-2019. Cu câteva zile înainte ca elevii din întreaga țară să se întoarcă în bănci, în spațiul public este reactivată o mai veche campanie inițiată de mai mulți părinți.

Citiți și: Școlile rămân deschise și peste pragul de 6 la mie

Inițiativa, intitulată ”Gata cu fondul clasei!”, reclamă că ”nu părinții trebuie să renoveze și să doteze școlile, ci Primăria!”.

Campania, inițiată încă din anul 2016 (foto), revine în actualitate, fiind din nou susținută pe rețelele de socializare.

Citiți și: „Educația a constituit mereu o prioritate pentru mine și vreau să vă asigur că m-am implicat fără rezerve în susținerea învățământului și calitatea acestuia”

Potrivit informațiilor noastre, campania ar urma să se desfășoare și în județul Argeș undeva în luna septembrie 2018, după începerea noului an școlar. Rămâne de văzut sub ce formă se va materializa în Argeș această campanie.

Conform Constituției, în România „învăţământul de stat este gratuit”.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441