EcoMoto 930×122

manu

PENIBIL! MANU ȘI VALECA AU INAUGURAT UN…POD

Penibil! Politicienii s-au dat în spectacol la Vultureşti!

Citiți și: Rută importantă pentru șoferi, închisă!

Preşedintele Consiliului Judeţean, domnul “doctor” Dan Manu, președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, și alti politicieni, au fost vinerea trecută la Vultureşti pentru a inaugura, ATENȚIE!!! un nou pod peste râul Argeşel.

Este vorba despre podul de pe DJ 739 (DN 73D) Bârzești – Negrești – Zgripțești – Beleți (DJ 702). Încă din 2012 se fac demersuri în acest sens, noul pod fiind necesar pentru peste 10.000 de oameni din Vultureşti şi comunele învecinate. Ba, au fost aduşi şi trei preoţi să sfinţească podul.

Citiți și: Se face un pod nou în Argeș

Circ, nu alta! În condiţiile în care podul de la Căteasca (cel mai mare din judeţ) nu are praguri de fund suficiente şi riscă să fie luat de râul Argeşel, când zeci de alte podeţe şi poduri din judeţ sunt ca vai de mama lor din cauza inundaţiilor, când drumurile din tot județul Argeș sunt praf și pulbere, oficialii CJ Arges se bucură de inaugurarea unui pod ca şi cum ar fi pus pe hartă o construcţie similară celei făcute în antichitate de Apolodor din Damasc sau, mai nou, de Anghel Saligny la Dunăre! Penibil este putin spus.

Totuși, ne aflăm în anul 2017 și am ajuns să ne bucurăm că dăm un nou pod în folosință. Voi vorbiți serios? Voi nu vă dați seama în ce situații jenante vă puneți? Ce ar trebui, să vă ridicăm în slăvi pentru că ați dat în folosință un podeț? Ar trebui să fie un lucru banal și de bun simț să refuzați participarea la asemenea evenimente.

Repetăm, este un lucru nomal să faceți ceea ce este bine pentru oameni, de aceea sunteți puși în acele functii, nu să vă lăudați pe Facebook și în presa aservită cu ”marile realizări”. Penibil!

Podul de la Vultureşti are trei deschideri de 21 m și o lungime totală de 72,2 m, lățimea părții carosabile fiind de 7 m, cu două trotuare de câte 1 m lățime fiecare. Investiția a fost finanțată de la Bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală cu 3.373.164 de lei și de la bugetul Consiliului Județean cu suma de 185.967 de lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90