NOR CURIER 930X122

amenzi

PENSIUNI ȘI MAGAZINE DINTR-O ZONĂ TURISTICĂ A ARGEȘULUI, AMENDATE

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat, în weekend, în localitatea Nucșoara, pentru identificarea actelor de contrabandă, respectiv a activităţilor privind importul, producţia, achiziţionarea, depozitarea şi comercializarea produselor accizabile și tragerea la răspundere a persoanelor care se sutrag de la plata taxelor aferente către bugetul de stat, precum și pentru verificarea respectării prevederilor H.G. nr. 237/2001R pentru aprobarea normelor cu privire la accesul, evidența și protecția turiștilor în structuri de primire turistice.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

„Au fost verificate trei unități de cazare și două societăți care au ca obiect de activitate „comerțul cu amănuntul”, fiind aplicată o sancțiune contravențională, conform O.U.G. nr. 28/1999R, în valoare totală de 10.000 lei”, precizează IPJ Argeș.

Foto descriptv. Sursa Youtube, Lacul Învârtita – Nucşoara, Argeş

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3