New Profesional Consult 930 x 122

amenda

PESCARI AMENDAŢI PE LACUL VIDRARU

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Argeş, Serviciului de Ordine Publică şi Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, în colaborare cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Vidraru, au desfăşurat două acţiuni în zona Lacului de Acumulare Vidraru.

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Acţiunile au vizat identificarea persoanelor care desfăşoară activităţi de agrement nautic în interes personal şi în scop lucrativ, activităţi ce pot genera atât accidente de navigaţie, pe fondul conducerii fără documente de atestare/calificare sau sub influenţa băuturilor alcoolice, cât şi fapte de evaziune fiscală, comise prin neînregistrarea activităţilor comerciale.

De asemenea, s-a urmărit verificarea şi depistarea persoanelor care practică pescuitul recreativ-sportiv fără permis sau autorizaţie valabilă sau folosind mijloace interzise de lege.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Cu această ocazie, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.800 de lei persoanelor care practicau pescuitul în mod ilegal sau care desfăşurau activităţi comerciale cu nerespectarea prevederilor legale.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3