930 x122 grota rece

jandarmeria argeș

Peste 10.000 de misiuni executate de jandarmii argeşeni

Jandarmeria Argeş informează că, în prima jumătate a acestui an, s-au desfășurat 10.096 misiuni de ordine publică și protecție transporturi vaccinuri, misiuni în cooperare cu alte instituții, activități de punere în aplicare a mandatelor de aducere, în urma cărora au fost aplicate 3.276 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 941.980 lei și au fost constatate în flagrant, atât independent cât și în cooperare cu Poliția, 114 fapte de natură penală.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

În perioada analizată, acțiunile cu caracter preventiv pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară, în zonele aglomerate, piețe, parcuri, în mijloace de transport în comun și în alte zone de interes operativ, au reprezentat o prioritate.

Din totalul de 3.276 sancțiuni contravenționale aplicate, 1.783 au fost avertismente scrise.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

În ceea ce privește intervenția în sprijinul populației, jandarmii argeșeni au fost solicitați să intervină prin intermediul numărul unic de urgență în 215 situații. Dintre acestea, 146 au semnalat prezența urșilor în județul nostru, ocazie cu care jandarmii s-au deplasat la locurile indicate unde au procedat la îndepărtarea acestora în mediul natural.

Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea S.N.U.A.U. – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3