New Profesional Consult 930 x 122

bicicletelor

SUTE DE PARTICIPANŢI AZI ÎN PITEȘTI LA PARADA BICICLETELOR

Peste 300 de persoane au participat astăzi în Pitești la a doua ediţie a paradei bicicletelor. Poliţiştii au asigurat buna desfăşurare a evenimentului, care a fost lipsit de incidente nedorite.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Este vorba de o iniţiativă privată care a avut succes, în sensul că foarte mulţi iubitori ai mersului pe bicicletă au răspuns chemării de a participa. Acţiunea s-a desfăşurat sub deviza „Împarte drumul!” şi a avut menirea de a atrage atenţia atât asupra beneficiilor mersului pe bicicletă (poluare zero, sănătate etc.), cât şi a faptului că în Piteşti nu sunt amenajate suficiente piste pentru bicicliști, iar şoferii de autovehicule ar trebui să le acorde mai multă atenţie şi celor care merg pe două roţi pe străzile din municipiu.

Parada a avut ca punct de plecare parcul Lunca Argeşului, traseul continuând pe strada Câmpineanu (pe la Spitalul „Nicoale Bălcescu”), IPJ, strada Negru Vodă şi giratoriu Bere-Calea Bascovului, cu urcare pe Calea Bucureşti şi mai departe pe bulevardul I.C. Brătianu-strada Fraţii Goleşti-giratoriu Prundu şi întoarcere pe bulevardul Republicii. Bicicliştii au oprit atât în Piaţa „Vasile Milea”, cât şi în Piaţa Primăriei.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90