930×122 CAPRA 5

biciclete

PISTE PENTRU BICICLIȘTI LA STAȚIUNEA MOLIVIȘU

În ciuda întârzierilor mari în derularea proiectului, la acestă oră se lucrează totuși la amenajarea infrastructurii pentru viitoarea staţiune de schi Molivişu din munţii Ghiţu, din județul Argeș.

Citiți și: Șoferii care depășesc bicicliștii și trotinetiștii pot rămâne fără permis!

Conform constructorului, 50% din drumul de acces către viitoarea staţiune a fost făcut. Drumul, care iniţial avea 3 metri lăţime, a fost lărgit la 12 metri. Acesta va fi pentru acces auto și pietonal, urmând să aibă și trotuare. De asemenea, vor fi amenajate și piste de 1, 5 metri lăţime pentru bicicliști. Vor fi construite şi 19 podeţe şi sisteme de drenare.

Constructorul dă asigurări că dacă va exista finanțarea necesară lucrările vor fi gata până în luna noiembrie a anului în curs.

Citiți și: Premieră în oraș: Sistemul de închiriere biciclete, implementat la Pitești!

Detalii despre proiectul de construire a stațiunii Molivișu puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/gura-de-oxigen-pentru-statiunea-molivisu/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3