EcoMoto 930×122

șofer drogat

Piteștean de 41 de ani, prins drogat la volan cu două tipuri de substanțe interzise

Un șofer de 41 de ani, din Pitești, a fost prins la volan, fiind drogat cu două tipuri de substanțe interzise.

Citiți și: Piteștean pozitiv la DrugTest, prins în flagrant pe străzile din oraș

Acesta a fost oprit de polițiștii rutieri pe DN 7. După ce a fost testat cu aparatul Drugtest, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru  recoltarea de probe biologice.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Argeș. La 17 ani, drogat și fără permis la volan! A fugit de polițiști!

„În ziua de 02 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești au depistat un bărbat de 41 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 7, în timp ce se afla sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv.

În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența a două substanțe psihoactive.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea, prin analize de specialitate, a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin. 2 din Codul Penal.”

Mai mulți șoferi au fost depistați în acest weekend încălcând grav legislația rutieră. Aceștia au fost prinși conducând băuți, dar și fără permis.

Conducea sub influența alcoolului

În ziua de 02 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat de 48 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Conducea fără drept și sub influența alcoolului

În ziua de 02 octombrie a.c., polițiștii Secţiei Poliţie Rurală Schitu Golești au depistat un bărbat de 32 de ani, din Berevoești, care care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Tigveni, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, mai transmite IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Lucica spune:

    Nu mai este o noutate acest obicei de a conduce auto drogati.La Costinești sunt susținuți de cei care ar trebui să aplice legea.Asa este când te bagi cu porcii la troc,te mănâncă porcii.Asa s întâmplă și în Comuna Costinești cu șeful de post daca s-a lăsat corupt fara să se gândească la repercusiuni.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3