New Profesional Consult 930 x 122

înșelăciune

PITEŞTEAN TRIMIS ÎN JUDECATĂ DUPĂ CE ŞI-A ŢEPUIT PATRONUL

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de înșelăciune, fals informatic și furt calificat.

Citiți și: Argeș: Țeapă la o casă de amanet din municipiu! Tinichea la preț de aur

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 2015-2016, Marius D., în vârstă de 31 de ani, din Pitești, având calitatea de angajat al unei societăți comerciale, ar fi sustras cheia de la un birou al angajatorului și, folosind o unitate de calcul, ar fi emis comenzi de transport și facturi în numele a două firme, pretinzând şi încasând personal banii, cauzând astfel un prejudiciu în valoare totală de 4.100 de euro. A fost instituită măsura sechestrului asigurator, fiind recuperată suma de 1.500 de euro.

„Reamintim că, în ziua de 11 ianuarie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată”, a precizat IPJ Argeş.

Citiți și: Tânăr de 26 de ani, trimis în judecată. Cum a reușit să înșele mai multe persoane

(Foto: descriptiv)

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3