930×122 POSADA 5

înșelăciune

PITEŞTEAN TRIMIS ÎN JUDECATĂ DUPĂ CE ŞI-A ŢEPUIT PATRONUL

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de înșelăciune, fals informatic și furt calificat.

Citiți și: Imaginea Știrilor ProTV, folosită pentru înșelăciuni online

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 2015-2016, Marius D., în vârstă de 31 de ani, din Pitești, având calitatea de angajat al unei societăți comerciale, ar fi sustras cheia de la un birou al angajatorului și, folosind o unitate de calcul, ar fi emis comenzi de transport și facturi în numele a două firme, pretinzând şi încasând personal banii, cauzând astfel un prejudiciu în valoare totală de 4.100 de euro. A fost instituită măsura sechestrului asigurator, fiind recuperată suma de 1.500 de euro.

„Reamintim că, în ziua de 11 ianuarie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată”, a precizat IPJ Argeş.

Citiți și: Argeș: A păcălit curierul și a ajuns pe mâna Poliției

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90