930×122 CAPRA 5

înșelăciune

PITEŞTEAN TRIMIS ÎN JUDECATĂ DUPĂ CE ŞI-A ŢEPUIT PATRONUL

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de înșelăciune, fals informatic și furt calificat.

Citiți și: Poliția avertizează: Nouă metodă de înșelăciune! Oameni păgubiți cu mii de euro

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 2015-2016, Marius D., în vârstă de 31 de ani, din Pitești, având calitatea de angajat al unei societăți comerciale, ar fi sustras cheia de la un birou al angajatorului și, folosind o unitate de calcul, ar fi emis comenzi de transport și facturi în numele a două firme, pretinzând şi încasând personal banii, cauzând astfel un prejudiciu în valoare totală de 4.100 de euro. A fost instituită măsura sechestrului asigurator, fiind recuperată suma de 1.500 de euro.

„Reamintim că, în ziua de 11 ianuarie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată”, a precizat IPJ Argeş.

Citiți și: Atenție! O nouă metodă de înșelăciune!

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90