SMART KIDS 930X122

amenda

Piteșteancă amendată de jandarmi după ce s-a apropiat să fotografieze o ursoaică cu pui

În cursul zilei de ieri, jandarmii argeșeni care asigurau paza Barajului Vidraru au depistat o femeie în vârstă de 43 de ani din municipiul Pitești care fotografia o ursoaică cu doi pui.

Citiți și: Pitești: Un șofer care se dădea mare cu scârțâit de roți a rămas pieton

Jandarmii se aflau în patrulare la ieșirea din primul tunel după barajul Vidraru pe sensul de coborâre când au observat un autoturism oprit, din interiorul căruia o femeie fotografia animalele care se aflau la o distanță destul de mică (3/4 metri). Inițial, oamenii legii i-au pus în vedere consecințele legale pentru fapta sa și i-au recomandat să-și continue drumul.

Citiți și: Bucureșteancă amendată de jandarmii argeșeni! Hrănea ursul din mașină

La mai puțin de 15 minute aceeași patrulă de jandarmerie s-a întors în zonă, iar autoturismul menționat era în aceeași poziție și femeia continua să facă fotografii, fapt pentru care jandarmii au procedat la sancționarea acesteia cu amendă în valoare de 500 de lei.

Jandarmeria Argeș transmite, tuturor persoanelor care intenționează să tranziteze D.N. 7C Transfăgărășan, faptul că urșii sunt prezenți foarte des pe carosabil și că jandarmii vor dispune măsurile legale atunci când legea este încălcată.

Foto: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3