930×122 CAPRA 5

amenzi

PITEȘTI: CATERING ÎN ILEGALITATE. AMENZI DE 15.000 DE LEI

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au acționat pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit în domeniul alimentație publică.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

Amenzi aplicate și sume confiscate

Au fost vizate societățile comerciale cu obiect de activitate „catering”.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

„Au fost verificaţi 15 agenți economici de pe raza municipiului Pitești, iar ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.000 de lei, totodată fiind aplicată măsura complementară de confiscare a sumei de 743 de lei. Trei dintre sancţiuni au fost aplicate conform Legii 12/1991, privind combaterea activităților de comerț ilicit, şi una conform O.U.G. nr. 28/1999, privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Cu aceeași ocazie, reprezentanții societăților verificate de polițiști au fost instruiți cu privire la unele măsurile preventive privind purtarea corectă a echipamentelor de protecţie individuale și luarea unor măsuri care să asigure respectarea de către cetățeni a păstrării unei distanțe de siguranță, pentru evitarea eventualei transmiteri a coronavirusului.

(Foto descriptiv: digi24)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3