Donaris 930 x 122

simfonia lalelelor 2023

Pitești: Ce puteți admira la Simfonia Lalelelor 2023

Proiectul „Grădina mea – florile Piteștiului” continuă. Astfel, mini-grădinile amenajate de preșcolari și școlari piteșteni vor putea fi admirate la „Simfonia Lalelelor” 2023, anunță Primăria Pitești.

Citiți și: Pitești. Și frumos, și gratuit!

Ediția a 46-a a „Simfoniei Lalelelor” va găzdui, în Parcul „Lunca Argeșului”, în zona dintre scenă și pavilionul expozițional, grădinile de flori amenajate cu pasiune și creativitate de școlari, preșcolari și cadre didactice din 28 de unități de învățământ din Pitești.

Citiți și: Pitești: Acum s-a anunțat! Gratuit la Publitrans

Copii și tineri plini de energie și talent s-au implicat voluntar în acest proiect eco-friendly și vor utiliza materiale prietenoase cu mediul pentru a crea grădinile lor unice.

Municipalitatea piteșteană invită vizitatorii festivalului „Simfonia Lalelelor” să se oprească și să admire aceste grădini în miniatură – adevărat spectacol de culoare și imaginație – care merită apreciere și recunoaștere pentru implicarea și munca celor mai tineri membri ai comunității în organizarea evenimentului-simbol al Piteștiului!”, mai transmite Primăria Pitești.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3