930 x122 grota rece

simfonia lalelelor 2023

Primăria Pitești, anunț important despre Simfonia Lalelelor 2023!

Simfonia Lalelelor 2023 – sărbătoare a florilor și a Piteștiului!

Citiți și: Pitești. Și frumos, și gratuit!

Municipalitatea piteșteană propune o abordare comunitară pentru organizarea Simfoniei Lalelelor din acest an, prin implicarea specialiștilor din domeniul floristic din orașul nostru.

Citiți și: Pitești: Ce puteți admira la Simfonia Lalelelor 2023

„Ne dorim să transformăm această manifestare într-o adevărată simfonie a florilor, prin crearea unor aranjamente spectaculoase și inedite, care să încânte și să surprindă toți vizitatorii Parcului Lunca Argeșului și ai centrului Piteștiului”, transmite municipalitatea.

În acest sens, Primăria Pitești invită floriștii piteșteni să se implice într-un parteneriat cu municipalitatea, pentru a dezvolta acest nou concept și pentru a se asigura că mesajul ajunge la toți profesioniștii din domeniu.

„Facem apel către toți cei care dețin studii de specialitate și au dorința de a se implica în acest concept comunitar să transmită, până în data de 27 martie 2023, prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, proiectul care exprimă viziunea lor referitoare la amenajarea zonelor propuse ca nuclee ale Simfoniei, prin frumusețea și originalitatea aranjamentelor florale: Piața Primăriei, platoul de la intrarea în Parcul Lunca Argeșului și pavilionul expozițional ce va fi organizat tot în parc, într-un spațiu dedicat.

Vă așteptăm alături de organizatori și suntem convinși că, prin colaborarea și implicarea tuturor, putem crea o experiență de neuitat pentru toți cei care se vor bucura de acest eveniment!”, transmite Primăria Pitești.

Foto principal: arhivă ePitești.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • George spune:

    In primul rând, salut sincer inițiativa de deschidere spre o colaborare… comunitară, chiar dacă nu e cel mai fericit cuvânt ales. Așadar dacă există disponibilitate in a colabora, in primul rând propun ca vestita simfonie… să fie sărbătorită an de an așa cum deja a devenit tradiție… funcție de… timpul estimat de specialiști a fi „apogeul dezvoltării corolei lalelelor”… Adică cele 3-4 zile să fie alese de specialiști exact atunci când putem admira lalelele in toată splendoarea lor… Am inteles de exemplu ca in acest an Simfonia e programată în… luna mai… pe 6-7 mai. Cu încălzirea asta a climei stadiul înfloririi lalelele s-a cam decalat… înflorirea fiind mult mai timpurie… Ma rog, cei in drept pot consulta prognozele pt.o lună si cred că i-ar sta mai bine Simfoniei dacă nu „de Paste” cum cred ca ar fi mai normal ca tot e o mare sărbătoare creștină… măcar în următoarea săptămână de… Sf.Gheorghe… Pe 6-7 mai poate vom admira doar… lalele scuturate… cel puțin… in centru… Poate la Zavoi… vor mai rezista pe 7 mai doar soiuri mai tardive ca mai trage si Argesul…

  • Iuliana spune:

    Felicitări pentru realizarea evenimentului, chiar și după atâția ani, trecând de toate obstacolele vremurilor ce le trăim…!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90