Donaris 930 x 122

simfonia lalelelor 2023

Pitești. Simfonia tinerilor frumoși în Lunca Argeșului!

Update, ora 13:45

Invitații au ajuns în urmă cu scurt timp în Parcul Lunca Argeșului, acolo unde fac un tur de vizionare a pavilioanelor expoziționale.

Citiți și: Pitești. Și frumos, și gratuit!

 

La această oră, parcul este plin de oameni de toate vârstele, copii însoțiți de părinți sau bunici, tineri. Aceștia se pot bucura și în acest an de superbele grădini amenajate de școlarii și preșcolarii din Pitești, de târgul de flori, dar și de zona de tip ”food truck”.

Citiți și: Pitești: Acum s-a anunțat! Gratuit la Publitrans

Până la această oră, piteștenii se pot bucura de o vreme frumoasă, cu soare și temperaturi plăcute, numai bună de mers la Simfonie.

Update, ora 12:32 – Pitești. Surpriză neașteptată la Simfonie: cine a defilat! Nimeni nu se aștepta

Defilare de excepție în centrul Piteștiului.

În urmă cu puțin timp, în zona centrală a orașului, pe traseul Piața „Vasile Milea” — Piața Primăriei, a avut loc Parada Florilor.

Pentru prima dată, la acest eveniment stradal au participat și bebelușii, într-o drăgălașă paradă Bebe#celemaifrumoaseflori. Ei au fost cei care au deschis defilare, fiind însoțiți de mămici.


Update, ora 11:10 – Pitești. A început Festivitatea de Deschidere a Simfoniei Lalelelor, la Filarmonică

Discursul edilului Cristian Gentea ⬇️

 

Update, ora 11:07

Ședința festivă a început.

Update, ora 10:54

Invitații au plecat spre sala de ședință a Filarmonicii Pitești, acolo unde se va ține ședința festivă cu ocazia celei de-a 46-a ediție a Simfoniei Lalelelor.

 

 

Update, ora 10:42

Printre invitații de seamă prezenți la această oră în Piața Primăriei se numără: E. S. Han Chunlin, ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Mircia Chelaru – deputat AUR și fost şef al Statului Major General, Mădălin Voicu – secretar de stat în Ministerul Culturii, campionul și cetățeanul de onoare al municipiului Pitești – Rober Glință, Gica Dobrin – soția marelui fotbalist Nicolae Dobrin, Ionuț Moșteanu – deputat USR, Larisa Lăcustă – campioană națională, Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș.

Știrea inițială, ora 10:38 – Începe marea Sărbătoare a Piteștiului: Simfonia Lalelelor!

Astăzi, 21 aprilie, are loc festivitatea oficială de deschidere a ediției a 46-a a ”Simfoniei Lalelelor”.

 

Ediția din acest an stă sub semnul jubileului, în primăvara lui 2023 împlinindu-se 50 de ani de la înflorirea primelor lalele plantate în Pitești. Astfel, tematica expoziției florale a festivalului din acest an va fi „Pitești, de 50 de ani, Orașul lalelelor”.

 

Și în acest an, sărbătoarea piteștenilor se desfășoară în Parcul Lunca Argeșului, acolo unde municipalitatea a pregătit numeroase surprize. Vorbim despre concerte, spectacole, ateliere de creație, activități de timp liber pentru copii și multe altele.

În acest moment are loc primirea oficială a delegaților și a oficialităților la Primăria Pitești.

Printre invitați se numără personalități importante din județul nostru, dar și din țară. Vorbim despre oficialități din mediul academic, autorități publice locale, centrale, parlamentari, etc.

 

La ora 12:00 va începe Parada Florilor, în zona centrală a orașului, pe traseul Piața ”Vasile Milea” – Piața Primăriei, iar la ora 13:00 va avea loc deschiderea oficială. Ulterior, va avea loc un tur de vizionare a pavilioanelor expoziționale în Parcul Lunca Argeșului.

Știre în curs de actualizare

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90