Donaris 930 x 122

simfonia lalelelor 2023

    Schimbare uriașă privind Simfonia Lalelelor 2023!

    Schimbare uriașă! Simfonia Lalelelor 2023 nu va mai avea loc la începutul lunii mai. Primăria Pitești anunță că marele eveniment se va organiza la sfârșitul lunii aprilie, în perioada 21 – 23 aprilie.

    Citiți și: Pitești. Și frumos, și gratuit!

    Data a fost schimbată din cauza prognozei meteo a primăverii, care anunță temperaturi ridicate.

    Primăria Pitești transmite:

    Citiți și: Pitești: Ce puteți admira la Simfonia Lalelelor 2023

    „Festivalul „Simfonia Lalelelor” este sărbătoarea care are în centrul ei cele mai delicate și mai capricioase flori – lalelele.

    Înflorirea lor și rezistența inflorescenței este impactată puternic de schimbările de temperatură, iar încălzirea destul de rapidă prognozată pentru sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, din acest an, constituie un motiv îndeajuns de serios pentru decizia municipalității de a reveni asupra perioadei anunțate pentru organizarea celei de-a 46-a ediții a festivalului.

    Astfel, Simfonia Lalelelor 2023 urmează a se desfășura între 21 și 23 aprilie, la o săptămână după sărbătoarea ortodoxă a Sfintelor Paști.

    Programul manifestărilor artistice și culturale ale celor trei zile de festival dendro-floricol va fi anunțat în perioada următoare.”

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Un comentariu

    • George spune:

      Bravo! Schimbarea e rațională! Nu stiu dacă mi-a fost luat în considerație punctul de vedere exprimat pe 17.03… urmare deschiderii organizatorilor spre o „colaborare comunitară” dar sper din toată inima că a fost citită remarca mea pt.schimbarea datei tot din epitesti… Ar fi fost păcat… De exemplu, stiați că sunt organizate cu ocazia Simfoniei lalelelor excursii de o zi din diverse orase din țară la preturi care ajung pentru o familie cu 2 copii si la 100 euro!? Era păcat să vină sa vadă… scuturarea lalelelor. Va fi un efort deosebit… dar dacă fiecare își va face treaba lui cu pasiune și spirit de răspundere cred ca va ieși foarte bine. Succes din toată inima!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90