930×122 CUMPANA 5

taxe și impozite

Pitești: Cum pot plăti nevaccinații taxele și impozitele

În urmă cu puțin timp, reprezentanții primăriei Pitești au făcut publice modalitățile de plată a taxelor si impozitelor locale de către o persoană nevaccinată, care nu dorește să se testeze și nici să achite on-line.

Citiți și: Anunț important despre taxe și impozite!

Astfel, persoanele fizice și persoanele juridice pot achita impozitele și taxele locale prin Ordin de plată și prin Mandat Poștal specificând beneficiarul, codul de identificare al beneficiarului și banca unde este deschis contul beneficiarului.

Totodată, la detalii plată, se va completa CNP și/sau CUI și ce reprezintă plata (impozit clădiri, impozit auto, sau altele).

Citiți și: Reduceri pentru cetățenii care își plătesc taxele și impozitele mai devreme

Lista codurilor IBAN, completă se poate consulta AICI.

Beneficiar: MUNICIPIUL PITESTI

Cod de Identificare Fiscală: 4317967

Banca: TREZORERIA PITESTI

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Daniel Mîndruță spune:

    Din moment ce persoanele nevaccinate, care nu sunt deloc puține, au fost excluse din societate, propun sa nu mai plătească absolut nimic persoanele mai sus menționate!

    Voi incepe un demers de întocmire a unei petiții in acest sens! Voi căuta să conving cat mai multe persoane nevaccinate sa mi se alăture.
    In momentul in care vom fi suficiente persoane, vom depune un dosar la judecătorie în vederea obținerii unei scutiri de la plata taxelor si impozitelor!

570 X 90 CUMPANA 3