NOR CURIER 930X122

taxe și impozite

Pitești: Cum pot plăti nevaccinații taxele și impozitele

În urmă cu puțin timp, reprezentanții primăriei Pitești au făcut publice modalitățile de plată a taxelor si impozitelor locale de către o persoană nevaccinată, care nu dorește să se testeze și nici să achite on-line.

Citiți și: Taxe și impozite mai mari de anul viitor. Cine este afectat

Astfel, persoanele fizice și persoanele juridice pot achita impozitele și taxele locale prin Ordin de plată și prin Mandat Poștal specificând beneficiarul, codul de identificare al beneficiarului și banca unde este deschis contul beneficiarului.

Totodată, la detalii plată, se va completa CNP și/sau CUI și ce reprezintă plata (impozit clădiri, impozit auto, sau altele).

Citiți și: Informare oficială de la Primărie! Anunț deosebit de important despre taxe și impozite

Lista codurilor IBAN, completă se poate consulta AICI.

Beneficiar: MUNICIPIUL PITESTI

Cod de Identificare Fiscală: 4317967

Banca: TREZORERIA PITESTI

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Daniel Mîndruță spune:

    Din moment ce persoanele nevaccinate, care nu sunt deloc puține, au fost excluse din societate, propun sa nu mai plătească absolut nimic persoanele mai sus menționate!

    Voi incepe un demers de întocmire a unei petiții in acest sens! Voi căuta să conving cat mai multe persoane nevaccinate sa mi se alăture.
    In momentul in care vom fi suficiente persoane, vom depune un dosar la judecătorie în vederea obținerii unei scutiri de la plata taxelor si impozitelor!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3