Donaris 930 x 122

Biblioteca “GHEORGHE IONESCU GION”

Pitești. Imagini rare în 2023: La „Brătianu” este „full” de elevi în Bibliotecă!

Pitești. Imagini rare în 2023: La „Brătianu” este „full” de elevi în Bibliotecă!

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat azi la „Brătianu” este de ținut minte!

Elevii Colegiului Național „Ion C. Brătianu” au cea mai frumoasă bibliotecă şcolară din Argeș, o bibliotecă așa cum mulți alți copii și-ar dori.

Citiți și: Pitești. Imagini de colecție: Ce are Colegiul „Brătianu”, nu există în România!

Biblioteca “GHEORGHE IONESCU GION” este un proiect inițiat de echipa managerială a colegiului, proiect care a pornit din pricina numărului mare al copiilor care își petreceau timpul în sala de lectură.

Așa se face că, încă de la deschidere, biblioteca Colegiul Național „Ion C. Brătianu” este asaltată de elevi.

Spațiul nou creat le oferă posibilitatea să învețe, să își facă proiectele și temele, să citească mai mult și chiar să se relaxeze, la doi pași de clasele unde se desfășoară cursurile.

Totul se întâmplă într-o atmosferă boemă, dat fiind aspectului inedit al bibliotecii.

 

Proiectul de reamenajare al sălii s-a realizat în mai multe etape și la acest moment se află în plină desfășurare. La acest proiect au contribuit și contribuie în continuare și sponsori.

Mai multe despre Biblioteca Colegiului Național „Ion C. Brătianu” puteți (re)citi AICI – Pitești. Imagini de colecție: Ce are Colegiul „Brătianu”, nu există în România!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3