930 x122 grota rece

înșelăciune

Pitești. Înșelăciune în plină stradă!

Înșelăciune în plină stradă, la Pitești. Un tânăr de 21 de ani a vrut să facă bani profitând de bunătatea oamenilor.

Citiți și: Poliția avertizează: Nouă metodă de înșelăciune! Oameni păgubiți cu mii de euro

Tânărul a fost prins în parcarea unui magazin din municipiu când cerea bani în numele unei asociaţii umanitare care nu există, notează Antena 3 CNN.

Un agent de pază a fost cel care a sesizat autoritățile.

Citiți și: Atenție! O nouă metodă de înșelăciune!

Înșelăciune în plină stradă!

„Un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti s-a deplasat la faţa locului şi a identificat un tânăr de 21 de ani, din judeţul Ialomiţa, care avea asupra sa un tabel pentru colectare de bani în numele unei asociaţii regionale pentru copii defavorizaţi şi persoane cu dizabilităţi.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că asociaţia în cauză este fictivă”, transmite IPJ Argeş.

Tânărul a fost dus la sediul Poliţiei, iar poliţiştii au găsit la el aproximativ 800 de lei. Banii nu au putut fi justificaţi, mia notează sursa citată.

Suma de bani a fost ridicată, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru înşelăciune. Cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale în consecinţă.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Ramona spune:

    Pai de vina sunt aceste toate Cluburi de “Păcănele “ La așa multe Păcănele in oraș , o sa se ajungă la Crima pt bani, asta este “Floare la ureche “ Deci mai întâi eliminați aceste Mancatoare de vieți!!! Ca o sa se tragă pe străzi pt bani !!!Si altceva , Păcat de Baiatul ăla , ca nu este vine lui , vina este a statului ca Autorizeza așa ceva , sa se ducă Politia si peste “ Păcănele “ , sa vadă de unde vin problemele Romanilor …….. Farmacii , Pacanele , la ficare colț de strada care un mâncător de vieții !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3