Donaris 930 x 122

investiție imobiliară

Pitești. Investiție lângă Pădurea Trivale

Pitești. Investiție lângă Pădurea Trivale

Citiți și: Scandal cât casele de pe Trivale! Riveranii mulțumiți, mulți piteșteni furioși

Primăria Municipiului Pitești anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu elaborat pentru realizarea investiției ,,Construire locuințe și spații multifuncționale S+P+2E”, pe terenul situat în intravilanul municipiului Pitești, strada Trivale nr.56, Punct Poarta Eroilor.

Investiția este realizată de persoana fizică Luminița Păun.

Citiți și: UPDATE: BLOC ÎN ZONĂ PROTEJATĂ. PROIECTUL PUD, VOTAT ÎNTR-O ȘEDINȚĂ A CL PITEȘTI ȚINUTĂ CU UȘILE ÎNCHISE

Pitești. Investiție lângă Pădurea Trivale

Terenul pe care urmează să fie realizată investiția este de 1.531 mp. Înălțimea imobilului propus a se construi este de 14 metri.

Vor fi amenajate spații verzi cu o suprafață totală de 593 mp, iar numărul locurilor de parcare va fi de 10 la subsol.

Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum şi la sediul Primăriei Municipiului Piteşti – Compartimentul de Relaţii Publice, intrarea D.

Citește și: O nouă amendă pentru șoferi

Potrivit art.7 alin.(6) din Legea nr.52/2003, republicată, „persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectele de acte normative la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90