Donaris 930 x 122

jandarmeria argeș

Surpriză de proporţii la o şcoală din Piteşti. Jandarmii argeşeni au înlocuit profesorii

Jandarmii argeşeni au mers astăzi la Colegiul Tehnic ”Armand Călinescu” din Pitești, unde au ţinut locul dascălilor la catedră pentru câteva ore.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

Nu au fost singuri, ci i-au avut alături pe reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Pitești.

În timpul petrecut împreună, jandarmii le-au prezentat elevilor elemente de legislație, principalele fapte antisociale ce ar putea fi săvârșite de aceștia și consecințele legale, sociale și morale ale acestora. Pe timpul activității preventiv-educative au fost dezbătute și teme precum prevenirea bullying-ului și a absenteismului școlar.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

Obiectivele urmărite în cadrul activităților de acest gen sunt prevenirea faptelor antisociale în rândul tinerilor, evitarea implicării acestora în situații de încălcare a legislației privind ordinea și siguranța publică, folosirea responsabilă a rețelelor de socializare și conștientizarea riscurilor la care se pot expune prin nerespectarea unui minim de reguli de protecție personală.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90