Donaris 930 x 122

bloc

Pitești: Lovitură pentru patronul care a modernizat bariera din Prundu

Update, 3 august, ora 10.25

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Proiectul firmei S.C. INTENS PREST S.R.L, privind construirea unui imobil de locuințe colective cu funcțiuni complementare, pe strada Gen. Eremia Grigorescu, din municipiul Pitești, a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței CTATU (Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism), care a avut loc ieri, 2 august.

Știrea inițială, 1 august, 13.41

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Patronul firmei S.C. INTENS PREST S.R.L, cel care a modernizat bariera din cartierul piteștean – Prundu, Ilie Alexandru, revine cu un nou proiect imobiliar în municipiul Pitești.

Este vorba despre un studiu de oportunitate pentru construirea unui imobil de locuințe colective cu funcțiuni complementare, pe strada Gen. Eremia Grigorescu.

Imobilul ar urma să fie construit pe un teren care are o suprafața totală de 741 m2, teren situat parțial în zona centrală.

Potrivit proiectului, clădirea va avea 11 unități locative, cu regim mediu de înălțime: Ds+P+3E-4r, H maxim = 18,90 m.

Suprafața spațiilor verzi amenajate la sol va fi de 235,60 mp (31%) din care 50,60 mp reprezintă loc de joacă pentru copii.

Se vor asigura 12 locuri de parcare la demisol și 4 locuri de parcare la nivelul solului.

Proiectul se află pe ordinea de zi a ședinței CTATU (Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism), care va avea loc mâine, 2 august.

Așadar, marți, în cadrul comisiei se va decide dacă totul este conform cerințelor și proiectul va trece în faza următoare.

Reamintim că, acesta nu este sigurul proiect inițiat de S.C. INTENS PREST S.R.L.

Firma a inițiat în luna aprilie un proiect privind construirea unei clădiri destinate serviciilor medicale, care include şi locuințe colective, pe un teren situat în municipiul Pitești, strada Trivale nr. 8. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Decizie de ultim moment pentru patronul care a modernizat bariera din Prundu

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Ivan cel Groasznic spune:

    Da’ de ce e „lovitură” pentru patron? Definiți, pe înțelegerea noastră, a majorității, ce înseamnă ” locuințe colective”, în accepțiunea… celor care ne duc de nas! Lăsați termenii ăștia, pe care nu-i înțelege nimeni, că doar ePitești nu scrie ca să citească primarul și ai săi ” specialiști”!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90