930×122 CUMPANA 5

clinică medicală

Pitești: Decizie de ultim moment pentru patronul care a modernizat bariera din Prundu

Pitești: Decizie de ultim moment pentru patronul care a modernizat bariera din Prundu

Citiți și: Pitești: Lovitură pentru patronul care a modernizat bariera din Prundu

Marți. 10 mai 2022

Decizie favorabila din partea membrilor comisiei CTATU (Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism) cu privire la clinica medicală din Trivale, a patronului firmei S.C. INTENS PREST S.R.L.

Ședința se desfășoară chiar în aceste momente!

Citiți și: Pitești: Gentea, vizită fulger la bariera din Prundu!

Luni. 09 mai 2022

Patronul firmei S.C. INTENS PREST S.R.L, cel care a modernizat bariera din cartierul piteștean – Prundu, Ilie Alexandru, revine cu proiectul construcției unei clinici medicale în Trivale, în ședița CTATU (Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism), care va avea loc mâine.

Acesta depusese proiectul și cu o lună în urmă, dar membri comisiei au dat aviz negativ pentru că era o problemă cu accesul din strada principală în subsol câtre locurile de parcare.

Iată cele mai importante propuneri din proiectul acestuia pentru obținerea avizului favorabil din partea Comisiei CTATU:

Suprafață spații verzi propuse: min. 100,00 mp la sol (15%) și ~ 65,00mp (~10%) spatii verzi pe acoperisul de tip terasă al constructiei nou propuse.

Locuri de parcare propuse = 14 locuri la parterul clădirii, cu acces din strada Trivale.

Retrageri minime față de limitele laterale:

– retras cu 4,00m față de latura VEST pentru parter și 3,50 m față de latura VEST parter pentru corpul P+4E (respectiv pentru etajele 1,2,3,4), pentru corpul P+2E, (respectiv pentru etajele 1,2); retragerea se realizeaza fata de strada Trivale, domeniu public – artera de circulatie cu sens unic cu 4 benzi de circulatie (nr cadastral: 89374) – Fără alipire la calcan;

– pe limita de proprietate către latura NORD, pentru corpul P+4E (respectiv pentru etajele 1,2,3,4); retras cu 12,00 m fata de latura de NORD pentru corpul Parter; retras cu 19,20 m fata de latura de NORD pentru corpul P+2E, (respectiv pentru etajele 1,2); retagerea se realizeaza fata de vecinatatea cu numar cadastral: 88286 (aleea cu sens unic aferenta acces parcare, spatiu verde si platforma deseuri ce deservesc locuintele colective)- fără alipire la calcan;

– retras cu 3,30m – 4,00m fata de limita de proprietate EST pentru corpul P+4E (respectiv pentru etajele 1,2,3,4); pe limita de proprietate EST pentru corpul Parter si pentru corpul P+2E, (respectiv pentru parter, etajele 1,2); retragerea si alipirea la calcan se realizeaza cu proprietatea privata a proprietarului Alexandru Traian cu numar cadastral – cu alipire la calcan doar pentru corpul Parter si corpul P+2E.

– retras cu 4,00m față de latura sud, în parter; in retragere cu 3,50 m față de limita de proprietate SUD, pentru corpul P+2E, respectiv pentru etajele 1,2; in retragere cu 15,20 m față de limita de proprietate SUD, pentru corpul P+4E, respectiv pentru etajele 1,2,3,4;

Așadar, mâine în cadrul comisiei se va decide dacă, de data aceasta, totul este conform cerințelor și proiectul va trece în faza următoare.

Luni. 04 aprilie 2022. Știrea inițială

Primăria Pitești a lansat în dezbatere publică un proiect de Plan Urbanistic de Detaliu privind construcția unui imobil.

Este vorba despre o clădire destinată serviciilor medicale, care include şi locuințe colective. Potrivit proiectului, imobilul va avea un regim de înălțime P+4E, parțial P+2E, parțial P pe un teren situat în municipiul Pitești, strada Trivale nr. 8.

Am aflat că iniţiatorul proiectului este S.C. INTENS PREST S.R.L, firma care se ocupă de modernizarea barierei de pe strada Lânăriei, cartier Prundu.

Ilie Alexandru (foto), administratorul firmei Intens Prest, a fost prezent luna trecută la conferinţa de presă unde s-a discutat despre bariera din Prundu, însă la acel moment nu a divulgat detalii despre proiectul imobiliar la care facem referire. Aşadar, putem spune că este o surpriză pentru piteşteni.

Clădirea ar urma să fie ridicată pe un teren de 661 mp, suprafaţă ce reprezintă un lot reîntregit, care a luat naştere prin alipirea a două terenuri. Sunt prevăzute 14 locuri de parcare la parterul clădirii, cu acces din strada Trivale.

Un alt proiect privat pentru servicii medicale este într-o fază avansată a lucrărilor pe bld. Eroilor, la intersecţia cu strada Teilor. Aici, aşa cum v-am relatat, va funcţiona o clinică MedLife.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90