NOR CURIER 930X122

clinică medicală

Un afacerist piteștean bogat își face clinică medicală. Cine este acesta

Un afacerist piteștean bogat își face clinică medicală în Pitești.

Citiți și: Pitești. Exclusiv! Se face o nouă clinică medicală

O clinică medicală cu două etaje urmează să se construiască în apropierea Finanțelor Publice, pe un teren intravilan de pe Calea Craiovei nr. 44-46.

Citiți și: Exclusiv. Clinica Medlife din Centrul Piteștiului: „Șanse sub 5% să se concretizeze!”

Terenul și viitoarea investiție sunt ale societății S.C. Catali Imobiliare ATM SRL, firmă deținută de omul de afaceri Cătălin Grosu, unul dintre cei mai cunoscuți investitori imobiliari din județul Argeș și patronul fabricii de încălțăminte Catali Shoes.

În ședința Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale din cadrul Primăriei Pitești, care va avea loc joi – 4 mai, printre cele 14 puncte aflate pe ordinea de zi se află și aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectului ”Clădire P+2E – clinică medicală, refacere împrejmuire existentă”, amplasat în municipiul Pitești, Calea Craiovei nr. 44-46.

Astfel, potrivit planurilor de amplasament, se propune menținerea actualului acces auto și pietonal la teren dinspre Calea Craiovei, în lățime de 6,27 metri.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90