930×122 CAPRA 5

clinică medicală

Pitești: 99% se face o clinică medicală în Trivale

Pitești: 99% se face o clinică medicală în Trivale. Este a patronului care a refăcut bariera din Prundu

Citiți și: Exclusiv. Clinica Medlife din Centrul Piteștiului: „Șanse sub 5% să se concretizeze!”

După ce proiectul privind clinica medicală din Trivale, a patronului firmei S.C. INTENS PREST S.R.L., a primit aviz favorabil din partea membrilor comisiei CTATU (Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism), acum, Planul Urbanistic de Detaliu va fi supus votului și în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Pitești ce va avea loc săptămâna viitoare.

Patronul firmei S.C. INTENS PREST S.R.L este Ilie Alexandru (foto), cel care a modernizat bariera din cartierul piteștean – Prundu.

Citiți și: Pitești. O clinică medicală renumită este aproape gata în centrul municipiului

 

Proiectul, aflat la punctul 3 pe ordinea de zi, prevede construirea unui imobil cu regim de înălțime P+4E, parțial P+2E, parțial P, pe terenul situat în municipiul Pitești, strada Trivale nr. 8. Clădirea va fi destinată serviciilor medicale, care include şi locuințe colective.

Aceasta va fi construită pe un teren în suprafață totală de 661,00 m2

Detalii proiect:

– Accesul auto și pietonal se realizează direct din strada Trivale – lățimea accesului auto fiind de 5 m.

– Locurile de parcare se vor asigura pe terenul proprietate. Se propune amenajarea unui număr de 14 locuri la parterul clădirii, cu acces din strada Trivale.

– Suprafața spații verzi: min. 100,00 mp la sol (15%) și ~ 65,00mp (~ 10%) spatii verzi pe acoperișul de tip terasă a construcției nou propuse.

Documentația de urbanism întocmită pentru realizarea acestui proiect va avea o valabilitate de trei ani, perioadă în care vor trebui demarate investițiile prevăzute.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

570×90 MAIA