SMART KIDS 930X122

clinică medicală

PITEȘTI: APARE O NOUĂ CLINICĂ! PROPRIETARII, MEDICI RENUMIȚI

Pitești: Apare o nouă clinică! Proprietarii, medici renumiți. Investițiile private în domeniul medical par a fi și în Pitești o afacere profitabilă. O nouă clinică medicală particulară va fi construită în Pitești.

Citiți și: Pitești: 99% se face o clinică medicală în Trivale

Clinica ar urma să fie construită în cartierul Ceair, pe strada Livezilor, pe un teren pe care acum se află o clădire şi o anexă, care vor fi demolate.

Investiţia este a unor doctori foarte cunoscuți din Piteşti: soţii Rocsana Marinescu-Enescu şi Flavius Marinescu-Enescu (care lucrează la Centrul de Diagnostic şi Tratament). Rocsana Marinescu Enescu este medic primar de medicină internă și specialist în cardiologie, cu competență în ecografie generală și ecografie vasculară și cardiacă, iar Flavius Marinescu-Enescu este medic primar dermato-venerologie

Citiți și: Pitești. O clinică medicală renumită este aproape gata în centrul municipiului

Planul Urbanistic de Detaliu al viitoarei noi clinici a fost supus aprobării Consiliului Local. Odată primită undă verde de la municipalitate, se va putea trece la concretizarea proiectului. Termenele de execuție urmează să fie stabilite. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3