930 x122 grota rece

clinică medicală

Pitești. O clinică medicală renumită este aproape gata în centrul municipiului

Pitești. O clinică medicală renumită este aproape gata în centrul municipiului.

Citiți și: Un afacerist piteștean bogat își face clinică medicală. Cine este acesta

Lângă Muzeul Județean, pe un teren unde în urmă cu trei ani creșteau semețe bălării, un om de afaceri din Pitești a venit și a găsit o soluție care să aducă beneficii tuturor, amenajând perimetrul pentru un proiect imobiliar.

În primă fază, s-a încercat varianta construirii unui hotel – chiar așa fiind depus studiul la Primărie. Ulterior, a fost schimbată destinația imobilului, iar ePitești a aflat ce se va face – pe bulevardul Eroilor, lângă intersecția cu strada Teilor.

Citiți și: Pitești: 99% se face o clinică medicală în Trivale

 

 

Potrivit unor surse medicale de încredere, acest imobil va fi o clinică medicală unde va opera MedLife. 

 

 

Sistemul medical MedLife are, momentan, doar puncte de recoltare în municipiu. Prin acest proiect, lanțul de spitale private MedLife s-ar extinde la 15. În țară, există spitale MedLife în București (5), Iași (1), Ploiești (1), Sibiu (2), Brașov (1), Arad (1), Cluj (1), Craiova (1), Timișoara (1).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

9 comentarii

  • Adi spune:

    Este reclama sau promovati serviciul particular de sanatate nu aud nimic de cel de la stat acum ca se duce pandemia mai e vreo scuza si e normal ca au construit medlife au bagat la greu pe timp de criza si nu numai ei .

  • Blegu Irina spune:

    Bună ziuă, as dori și eu dacă se poate un loc de munca, la clinica dumneavoastră ca femeie de serviciu.
    Vă mulțumesc
    Tel 0753815751

  • Baragau Daniela spune:

    Unde se pote depune CV.pentru angajari??

  • Rolea Constanta spune:

    Ptr angajări ne puteți spune când se fac?

  • Ana Georgeta spune:

    Buna ziua! As doti un loc de munca,in cadtul acestei clinici(receptie) In speranta ca voi fi auzita,va las nr de contact.0729 456 682.Va multumesc ,din inima!♥️

  • Ivașcu Elena spune:

    Bine, bine… Clinică,dar locuri de parcare pentru așa clinică vor fi insuficiente, mai ales ca aceasta este pe colț,la intersecție,unde este clădirea de asigurări, birouri…. restaurant Casa Argeșeana…Unde va parca populația? Cred că vor bloca intersecția cu atatea clădiri.Primaria a greșit de la început, când a dat aprobarea,pe colț,la o intersecție principală a acestei clădiri! Nu vedeți cum le-au înghesuit pe toate, fără să țină cont de trafic?

  • Savu Daniela spune:

    Buna ziua, as dori si eu un loc de munca la aceasta clinica , infirmiera sau femeie de seviciu , unde as putea depune cv -ul ? Mulțumesc!

  • Costel spune:

    Cum zicea și mai sus cineva. E bine ca facem, dar locuri de parcare nu. Apoi vine politia locala și zice ca parchezi neregulamentar.
    Sunt curios când o începe primăria sa pună stâlpi de metal la. Marginea trotuarelor sa vedem pe unde mai parchează lumea.

  • Toma Monica spune:

    Bună ziua, doresc angajare ca femeie de serviciu. Nr telefon:0740049015.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90