930×122 CAPRA 5

clinică medicală

Lovitură pe piața medicală! Clinică preluată!

Lovitură pe piața medicală! Clinică preluată!

Citiți și: Un afacerist piteștean bogat își face clinică medicală. Cine este acesta

Consiliul Concurenței anunță că a autorizat tranzacția prin care Med Life preia grupul Medici’s, grup care are clinici și în Argeș.

Med Life SA este un operator privat de sănătate, cu clinici în mai multe orașe din România. Compania este listată la Bursa de Valori București.

Citiți și: Exclusiv. Clinica Medlife din Centrul Piteștiului: „Șanse sub 5% să se concretizeze!”

Grupul Medici’s activează pe piața serviciilor medicale private de sănătate și prestează servicii de asistență medicală generală și specializată, precum și servicii de imagistică.

Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punctul de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90